فرگازی دارای ساج لواشپز (آموزش پخت نان لواش)

فرگازی

فرگازی

 

فرگازی

نان لواش
مواد لازم:
2 لیوان آب ولرم
نصف پاکت خمیر مایه تر(12 گرم و یا 7 گرم خمیر مایه خشک و یا یک قاشق غذاخوری سر صاف)
1 قاشق مرباخوری سرپر نمک
3 لیوان آرد گندم
3 لیوان آرد سفید
طرز تهیه:
شما میتوانید فقط از آرد سفید استفاده کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید و ورز بدین آرد را با کنترل اضافه کنید تا خمیر نرمی شود .( اگر آرد زیاد بریزید خمیر سفت میشود و حتما نان شما خشک می شود .)
یک ساعت استراحت بدین .

فرگازی
چانه هایی اندازه نارنگی بردارید وخوب خمیر را باز کنید و روی کوبنده ی خمیر نان لواش پهن کنید بعد روی ساج لواش پز که ۲۰ دقیقه جلوتر هر دو شعله ی بالای تنور خوش پخت را روشن کرده بودیم با حرارت متوسط کمی بیشتر بکوبید و بپزید. گاهی ساج را با دستمال پاک کنید تا آرد نسوزد. نانهای پخته شده را داخل دستمال بذارید و سپس داخل پلاستیک بذارید تا خشک نشوند.

فرگازی
در پختن نان لواش کوبیدن خمیر با ضربه به کیفیت پخت نان لواش کمک میکند .

فرگازی

🌸🌸نوش جان🌸🌸

لطفا جهت مشاهده مشخصات و قیمت فرهای گازی خوشپخت به بخش محصولات سایت مراجعه نمایید و یا با شرکت خوشپخت تماس حاصل فرمایید. 

017-33552064

09113766924

(با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید) 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به نوار ابزار