فرگازی
نان لواش
مواد لازم:
2 لیوان آب ولرم
نصف پاکت خمیر مایه تر(12 گرم و یا 7 گرم خمیر مایه خشک و یا یک قاشق غذاخوری سر صاف)
1 قاشق مرباخوری سرپر نمک
3 لیوان آرد گندم
3 لیوان آرد سفید
طرز تهیه:
شما میتوانید فقط از آرد سفید استفاده کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید و ورز بدین آرد را با کنترل اضافه کنید تا خمیر نرمی شود .( اگر آرد زیاد بریزید خمیر سفت میشود و حتما نان شما خشک می شود .)
یک ساعت استراحت بدین .
فرگازی
چانه هایی اندازه نارنگی بردارید وخوب خمیر را باز کنید و روی کوبنده ی خمیر نان لواش پهن کنید بعد روی ساج لواش پز که ۲۰ دقیقه جلوتر هر دو شعله ی بالای تنور خوش پخت را روشن کرده بودیم با حرارت متوسط کمی بیشتر بکوبید و بپزید. گاهی ساج را با دستمال پاک کنید تا آرد نسوزد. نانهای پخته شده را داخل دستمال بذارید و سپس داخل پلاستیک بذارید تا خشک نشوند.
فرگازی
در پختن نان لواش کوبیدن خمیر با ضربه به کیفیت پخت نان لواش کمک میکند .
فرگازی
🌸🌸نوش جان🌸🌸
لطفا جهت مشاهده مشخصات و قیمت فرهای گازی خوشپخت به بخش محصولات سایت مراجعه نمایید و یا با شرکت خوشپخت تماس حاصل فرمایید.
017-33552064
09113766924