فرگازی دوسینی خوشپخت بهترین برای پخت شیرینی کنجدی

آموزش شیرینی

فرگازی دوسینی خوشپخت بهترین وسیله برای پخت باکیفیت انواع شیرینی کیک کلوچه پیتزا و غذاهای تنوری.و…

شیرینی مغزکنجدی

 

شیرینی مغز کنجدی در فرگازی خانگی دوسینی خوش پخت👌👌👌

این شیرینی اصلا تخم مرغ نداره و به همین دلیل فوق العاده نرم و ترد است و توی دهان آب میشه و با انواع مغزها قابل درست کردن است.

مواد لازم
کنجد بو داده : ۲۰۰گرم

آرد : ۴۰۰ گرم

روغن جامد : ۲۰۰ گرم

پودر قند : ۲۰۰ گرم

پودر هل : ۱ قاشق چایخوری

 

آموزش شیرینی

 

آموزش شیرینی
آموزش شیرینی

طرز تهیه :
کنجد را تفت می دهیم و خوب آسیاب کرده تا نرم شوند .(من مقدار خیلی کم آسیاب نشده هم مخلوط کرد )☺️

روغن که حتما باید کاملا جامد باشه روی حرارت آب کرده با پودر قند و هل مخلوط کنید کنجد را هم مخلوط کنید سپس آرد را اضافه کنید در آخر کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر لطیفی بدست آید .
خمیر را داخل نایلون در یخچال نیم ساعت استراحت بدید .

خمیر را بین دو تکه کاغذ روغنی پهن کرده نباید خیلی نازک باشد حدود نیم سانتی متر پهن کنید و با کاتر دلخواه قالب بزنید.با کارد به آرامی به سینی فر خانگی خوش پخت منتقل کرده سپس سفیده ی تخم مرغ را روی شیرینی ها بزنید و از کنجد بو داده روش بپاشید .

فر خانگی خوش پخت را که یک ربع جلوتر با حرارت متوسط کمی کمتر روشن کرده بودیم تا گرم شود‌.
سینی را داخل فر گازی قرار دهید تا شیرینی ها بپزند ،اندازه حرارت هنگام پخت کمتر از نیم سانت است. اندازه ی شعله پایین هنگام پخت را در عکس ببینید .
برای فرهای دماسنج دار خوش پخت دمای داخل فر گازی ۱۵۰ درجه سانتیگراد باشد .
مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه است و بعد از اینکه کاملا خنک شد در ظرف مورد نظر بچینید.

🌸 ✨🌸 نوش جانتون 🌸✨🌸

❣❣نکات مهم در تهیه سابله مغز
دقت کنید که کیفیت این شیرینی فقط به روغن شما بستگی دارد که باید حتما جامد باشد.

اگه از کره استفاده نمایید شیرینی مثل بیسکوییت می شود.

من انواع روغن ها را استفاده کردم و بهترین آن روغن جامد است که بهتره قبل از درست کردن شیرینی یک بار روغن را آب کرده و در یخچال قرار دهید تا کاملا جامد بشود و بعد دوباره برای پخت شیرینی روغن را آب نمایید.

روغن قنادی هم شیرینی را نرم می کند ولی شیرینی پس از پخت کمی در دهان می ماسد که توصیه می کنم استفاده نکنید.

مغزهایی مثل گردو و آفتابگردان که بوی خامی می دهند بهتر است کمی تفت بدهید ولی پسته و نارگیل احتیاجی ندارند.
کنجد ذکر شده داخل دستور را داخل تابه با شعله ی کم تفت بدید تا کنجد بو داده بدست بیاد .

حتما کنجد و یا سایر مغزها را بعد از بو دادن آسیاب کنید .

پودر قند را حتماً الک کنید.

شیرینی هامون نباید تغییر رنگ بده فقط از زیر خیلی کم طلایی بشه کافیه .

بسته به سایز کاتر با این مواد حدودا ۸۰ تا ۹۰ عدد شیرینی خواهید داشت.

فرگازی
فرگازی

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــــــــــــ

💠اولین و تنها کانال آموزش پخت انواع کیک ، شیرینی و غذاهای تنوری در ایران
به ما بپیوندید 👇👇👇

https://t.me/KHOSHPOKHTkitchen

 

 

( با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید) 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به نوار ابزار