آموزش کیک هویج دارچین در فرگازی دوسینی خوشپخت

آ

موزش کیک 

آموزش کیک
آموزش کیک

آموزش کیک هویج دارچین

کیک هویج دارچینی گردویی در فر خانگی خوش پخت👌

آموزش کیک
آموزش کیک
آموزش کیک
کرم داخل کیک
آموزش کیک
آموزش کیک
آموزش کیک
آموزش کیک

مواد لازم:
تخم‌مرغ : ۳ عدد
شکر : ۱ پیمانه(لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی)
شیر : نصف لیوان
روغن مایع : ۱ لیوان
هویج : ۱ و نیم لیوان
گردو : ۱ لیوان
دارچین : ۱ قاشق‌مرباخوری
وانیل : کمی
بیکینگ پودر : ۲ ونیم قاشق چای خوری
آرد : ۲ لیوان

برای کرم:
شیر : ۳ لیوان
آرد :۴ قاشق‌غذاخوری
نشاسته ذرت : ۳ قاشق‌غذاخوری
شکر : ۱ لیوان
زرده تخم‌مرغ : ۱ عدد
وانیل : کمی
پنیر لبنه : ۲۰۰ گرم
کره : ۱ قاشق‌غذاخوری

طرز تهیه:
۳ عدد تخم‌مرغ را با شکر و وانیل هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود .( به مدت ۸ دقیقه با دور تند همزن ) روغن‌مایع و شیر را هم اضافه کنید کمی هم بزنید.
بیکینگ پودر، دارچین و آرد را باهم اضافه کرده هم بزنید. فقط در حد مخلوط شدن به صورت دورانی هم بزنید . هویج و گردو را بعد از اضافه کردن آرد اضافه کنید و با لیسک در حد مخلوط،شدن هم بزنید .
قالب را با کره چرب کنید ویا کاغذ روغنی بزارید مایه کیک را بریزید. حتما قبل از اینکه داخل فر گازی خوش پخت بفرستید قالب را روی میز بکوبید تا حباب‌های آن خارج شود و کیکتان بصورت یکسان پف کند.
فر گازی خوش پخت را یک ربع جلوتر با حرارت متوسط روشن کنید تا داغ شود
(بعد از آماده کردن مواد کیک و قالب فر گازی را روشن کنید).
مدت پخت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه است با فرو بردن خلال دندان داخل کیک مطمئن شوید که پخته اگر خلال تمیز بیرون بیاد پخته است .

دمای داخل فرهای دماسنج دار خوش پخت ۱۸۰ درجه باشد .

حالا کرم را آماده کنید.
شیر ، آرد ، نشاسته ، شکر و زرده تخم مرغ را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید سپس روی اجاق بذارید و درحالیکه مدام هم میزنید بپزید. وقتی قوام گرفت و شروع به حباب زدن کرد بلافاصله از روی اجاق بردارید وانیل و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود و کنار بذارید سرد شود. پنیر لبنه را هم روی آن اضافه کرده هم بزنید. روی کرم گرم سلفون بکشید طوری که سلفون با سطح کرم در تماس باشد تا پوسته نبندد.
کیک بعد از پخت از فر گازی خارج شده و کنار بذارید تا سرد شود .
کیک سرد شده را دو قسمت کنید ،
نصف کرم را وسط آن و نصف دیگر را روی آن بمالید ،میتونید مثل عکس برش های کیک را داخل قالب کمربندی بذارید و کرم را روی کیک بزنید اسلایس بادام را من تست کردم بعد روی کرم پاشیدن همراه کمی خلال پسته ، ۳ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

🌸✨🌸 نوش جانتون 🌸✨🌸

آموزش کیک
آموزش کیک

(خوشپخت برترین تولید کننده انواع فرهای گازی خانگی در کشور ) 

💠اولین و تنها کانال آموزش پخت انواع کیک ، شیرینی و غذاهای تنوری در ایران
به ما بپیوندید 👇👇👇

@KHOSHPOKHTkitchen
🌸✨🌸✨🌸✨🌸✨🌸✨🌸✨🌸

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به نوار ابزار