فرگازی
فرگازی
ف
کیک_قهوه
طرز تهیه کیک قهوه؛ خوشمزه و کافی شاپی در فرگازی خوش پخت👌
کیک یک عصرانه خوشمزه و محبوب است که در طعمها و شکلهای گوناگون تهیه میشود.
کیک قهوه یکی از کیکهای خوشمزه و خوشطعم است که طرفداران خاص خودش را دارد. میتوانید این کیک را برای مهمانیهای عصرانه یا تولد در منزل تهیه کنید و در کنار خانواده و دوستان از خوردن آن لذت ببرید.
مواد اولیه :برای تهیه کیک قهوه
آرد: ۲۵۰ گرم
شکر: ۱۸۰ گرم
پودر کاکائو: ۲ قاشق مرباخوری
پودر قهوه: ۱ قاشق سوپخوری
روغن مایع: ۲ سوم پیمانه
تخممرغ: ۳ عدد
شیر: ۲ سوم پیمانه
وانیل: ۱چهارم قاشق چایخوری
بکینگپودر: ۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱ هشتم قاشق چایخوری
آموزش کیک
طرز تهیه کیک قهوه
مواد رو که آماده کردید ، کف قالب رو هم کاغذ روغنی بزارید ، حالا شعله پایین فر خانگی خوش پخت را در حالت متوسط روشن کنید تا داغ شود ،
شروع کنید به هم زدن مواد کیک .
تخم مرغ ، شکر و وانیل را داخل یک ظرف مناسب بریزید و با دور تند همزن هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.(۶ دقیقه هم بزنید ) در مرحله بعد روغن مایع و شیر را هم اضافه کنید و دوباره مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. (فقط در حد مخلوط شدن )
آرد را با پودر قهوه ، کاکائو ، بکینگپودر و نمک الک کنید سپس در چند مرحله به مواد اضافه کنید. بعد از هر بار اضافه کردن آرد با لیسک مواد را مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود. توجه داشته باشید مواد را باید از یک جهت و آرام هم بزنید. اگر خیلی سریع هم بزنید، کیک شما کمتر پف میکند. در عین حال طوری مواد را هم بزنید که کاملاً با هم ترکیب شوند و آرد به صورت گولوله در قالب باقی نماند. اگر مواد را خوب با هم ترکیب نکنید، بعد از پخت کیک گلولههای آرد را در بافت کیک مشاهده میکنید که مطمئناً مطلوب نیست.
کف قالب مورد نظر کاغذ روغنی پهن کنید یا اینکه با روغن جامد چرب کنید و مواد را از وسط قالب داخل آن بریزید و به صورت یکنواخت در کل قالب پهن کنید. برای این حجم از مواد قالب ۲۰ سانتی مناسب است. درنهایت قالب را چند بار آرام به زمین بکوبید تا هواگیری شود.
سپس داخل فر گازی که ابتدا روشن کردیم تا داغ شود بگزارید تا بپزد
مدت پخت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه است.
برای فرهای دماسنج دار خوش پخت دمای داخل فر خانگی ۱۸۰ درجه سانتیگراد باشد .
برای اینکه متوجه شوید کیک پخته است، سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل کیک بزنید. اگر مواد به آن نچسبید؛ یعنی کیک شما پخته است. برای امتحان اینکه کیک پخته است یا نه، سیخ را از وسط کیک فرو کنید.
بعد از اینکه کیک را از فر خانگی خوش پخت خارج کردید، اجازه دهید کمکم سرد شود. سپس با کاردک یا اگر نداشتید با چاقو دور کیک را از قالب جدا کنید.
این کیک را میتوانید به صورت ساده یا با شکلات آب شده یا گاناش سرو کنید. برای تهیه گاناش ۱۵۰ گرم شکلات تختهای را به صورت حبهای ریز خرد یا رنده کنید. سعی کنید از شکلات با کیفیت استفاده کنید تا درنهایت نتیجه بهتری بگیرید. سپس ۱۰۰ گرم خامه صبحانه را در شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی از کنارهها جوش ریز زد و حالت روان پیدا کرد، از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن اضافه کنید. وقتی شکلات در خامه گرم آب شد، گاناش آماده است. درصورت تمایل میتوانید از شکلات سفید هم استفاده کنید.
توفیلم مشخصه من دو برابر این دستور کیک درست کردم که قالب ۲۷ سانتی ریختم ☺️
🌸✨🌸 ✨نوش جانتون✨🌸✨🌸
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــــــــــــ
💠اولین و تنها کانال آموزش پخت انواع کیک ، شیرینی و غذاهای تنوری در ایران
اگر میخواهید همواره به طور دائمی از آموزش های ما استفاده کنید.
به ما بپیوندید 👇👇👇
https://t.me/KHOSHPOKHTkitchen
🌸✨🌸✨🌸✨🌸✨🌸✨🌸✨
( با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید)