خانه / آشپزی خوشپخت / آموزش پیده گوشت در فرگازی دوسینی خوشپخت

آموزش پیده گوشت در فرگازی دوسینی خوشپخت

ففرگازی

 

آموزش آشپزی
آموزش آشپزی

رفرگازی

فرگازی

گازیفرگازی

پیده گوشت در فرگازی دوسینی باریل میله ای خوشپخت

پیده غذای ترکی بسیار خوشمزه ای است که در ترکیه طرفداران زیادی دارد. اگر به ترکیه سفر کرده باشید، حتما این غذای خوش طعم را امتحان کرده اید و یا شاید نام آن را شنیده باشید. در ترکیه رستوران هایی فقط به تهیه این غذای لذیذ می پردازند. به این رستوران ها پیده سرا میگویند.

پیده که گاهی با نام پیتزا ترکی شناخته میشود با نانی ترد و نازک و مخلفات متنوع در تنورهای زغالی طبخ می شود. معمولا خمیر آن را به صورت قایق شکل می دهند.

 

مواد لازم:
شیر ولرم : ۱ لیوان
آب ولرم : ۲ لیوان
نمک : ۲ قاشق مرباخوری
خمیر مایه خشک فوری : ۱ قاشق غذاخوری
شکر : ۱ قاشق غذاخوری
آرد : ۷ لیوان
روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری

 

آموزش آشپزی
آموزش آشپزی

مواد داخل پیده:
گوشت چرخ کرده : ۷۰۰ گرم
پیاز : ۲ عدد متوسط
فلفل سبز : ۵ عدد
فلفل قرمز ترکیه : ۲ عدد
گوجه فرنگی : ۲ عدد
حبه سیر : ۲ عدد
جعفری : حدود ۱۵ ساقه
پودر فلفل قرمز : ۱ و نیم قاشق مرباخوری
نمک : ۱ و نیم قاشق مرباخوری
فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری
روغن مایع : ۱ استکان (اگر چربی گوشتتان زیاد است نیازی به روغن نیست)

برای سرو:
۱ قاشق غذاخوری کره آب شده

 

آموزش آشپزی
آموزش آشپزی
آموزش آشپزی
آموزش آشپزی

طرز تهیه:
شیر ولرم، آب ولرم،خمیر مایه، شکر و نمک را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(خمیر مایه فوری نیاز به عمل آوردن ندارد اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید کمی هم بزنید و روی ظرف را بپوشانید و حدود ده دقیقه صبر کنید کف کند سپس بقیه مواد را اضافه کنید)آرد را کم کم اضافه کنید و ورز بدید.آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.در آخر ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنید و خمیر را جمع کنید.روی خمیر را بپوشانید و1 ساعت استراحت بدید.

برای داخل پیده پیاز، فلفل و گوجه فرنگی را در حد امکان بصورت مکعبهای ریز خرد کنید.جعفری را ریز خرد کنید.سبزیجات خرد شده و گوشت چرخ کرده را داخل ظرفی بریزید.ادویه ها و نمک و روغن مایع را اضافه کنید و خوب هم بزنید و کاملا مخلوط کنید.

خمیر عمل آمده را کمی ورز بدید.از خمیر چانه هایی اندازه نارنگی جدا کنید.روی میز آشپزخانه کمی آرد بپاشید و هر چانه را به شکل بیضی باز کنید.خمیر نه زیاد نازک و نه زیاد کلفت باشد
مواد گوشتی حاضر شده را وسط خمیر پهن کنید. کناره های خمیر را کمی به سمت داخل تا کنید و شکل پیده بدید.با فاصله داخل سینی خوش پخت که کف آن کاغذ روغنی پهن شده و چرب بزارید.
در فرگازی خوش پخت که ۲۵ دقیقه جلوتر با شعله پایین ( با حرارت متوسط) از قبل گرم شده در حالت حرارت از بالا و پایین تا وقتی سرخ شوند بپزید. حدودا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان میبرد .
بعد از بیرون آوردن از فر گازی خوش پخت وقتی که گرم است با فرچه به کناره های پیده کره آب شده بمالید.برش بزنید و داغ سرو کنید.
اگر فکر میکنید با این روش خشک میشود میتوانید قبل از اینکه داخل فر بذارید۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل سینی استراحت بدید و به کناره های پیده مخلوط زرده تخم مرغ و روغن زیتون بمالید در اینصورت نرم تر خواهد بود.چون ما ترد دوست داریم داخل سینی استراحت ندادم و بدون اینکه کناره هایش چیزی بزنم پختم.

❣نکته
حرارت برای فرهای دماسنج دار خوش پخت ۲۵۰ تا ۳۰۰ درجه باشد.
❣دوستانی که از فرهای دوسینی خوش پخت استفاده میکنند سینی بالا که نانها سرخ شد با سینی پایین جابجا کنند .

فرگازی

🌸🍃🌸🍃نوش جانتون🍃🌸🍃🌸

فرگازی

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــــــــــــ

💠اولین و تنها کانال آموزش پخت انواع کیک ، شیرینی و غذاهای تنوری در ایران
به ما بپیوندید 👇👇👇

@KHOSHPOKHTkitchen
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃

 

( با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید)

همچنین ببینید

آموزش سیب تنوری مغزدار در فرگازی تک سینی صفحه 35cm خوشپخت

فرگازی سیب مغزدارتنوری سیب مغزدار تنوری در فر گازی تک سینی  لواش پز حرفه‌ای خوش …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به نوارابزار