آموزش شیرینی قرابیه کشمکشی در فرگازی دوسینی خوشپخت

فرگازی

 

آموزش شیرینی
آموزش شیرینی

شیرینی قرابیه کشمشی

شیرینی قرابیه کشمشی در فرگازی  دوسینی با ریل میله ای خوش پخت👌👌👌

کره نرم شده در دمای اتاق : ۲۰۰ گرم
شکر : 70 گرم
تخم مرغ : ۲ عدد (زرده یکی برای روی قرابیه جدا شود)
وانیل : کمی
بکینگ پودر : ۱۰گرم یا 2 ونیم قاشق چای خوری
آرد : حدود ۳ و نیم الی ۴ لیوان
کشمش : ۷۰ گرم
فندق و یا گردو ۷۰ گرم
پوست رنده شده لیمو : یک قاشق چایخوری

برای روی قرابیه:
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
شیر : ۱ قاشق چای خوری
پودر کاکائو : نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه:

آموزش شیرینی

آموزش شیرینی

 

آموزش شیرینی
آموزش شیرینی

کره و شکر را کمی مخلوط کنید سپس تخم‌مرغ و وانیل را هم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
بیکینگ پودر را با یک لیوان آرد مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید، بقیه آرد را کم کم و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. مواد باقیمانده را هم اضافه کنید و کمی ورز بدید. (اگه زیاد ورز بدهید روغن پس می دهد.) خمیر را وسط دو کاغذ روغنی بذارید و با وردنه به ضخامت 1 سانتی متر باز کنید. به شکل مربع های بزرگ برش بزنید و داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. زرده تخم مرغ، شیر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و روی قرابیه ها بمالید و با چنگال روی قرابیه ها خط بندازید. در عکسها نشان داده شده است .
یک ربع جلوتر شعله پایین فر خانگی خوش پخت را روشن کنید تا گرم شود.

در فرهای دماسنج دار خوش پخت دمای داخل فر 170 درجه باشد .
مدت پخت قرابیه ها ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است،نیازی به شعله بالا ندارد . اندازه شعله هنگام پخت را در عکس نشان دادم.

فرگازی

🌼🌺🌸 نوش جانتون 🌸🌺🌼

 

 

💠اولین و تنها کانال آموزش پخت انواع کیک ، شیرینی و غذاهای تنوری در ایران
به ما بپیوندید 👇👇👇

@KHOSHPOKHTkitchen
🌼🌸🌼🌺🌸🌼🌺🌸🌼🌺🌸🌼🌺🌸

 

( با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید) 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به نوار ابزار