شیرینی قرابیه کشمشی
شیرینی قرابیه کشمشی در فرگازی دوسینی با ریل میله ای خوش پخت👌👌👌
کره نرم شده در دمای اتاق : ۲۰۰ گرم
شکر : 70 گرم
تخم مرغ : ۲ عدد (زرده یکی برای روی قرابیه جدا شود)
وانیل : کمی
بکینگ پودر : ۱۰گرم یا 2 ونیم قاشق چای خوری
آرد : حدود ۳ و نیم الی ۴ لیوان
کشمش : ۷۰ گرم
فندق و یا گردو ۷۰ گرم
پوست رنده شده لیمو : یک قاشق چایخوری
برای روی قرابیه:
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
شیر : ۱ قاشق چای خوری
پودر کاکائو : نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
کره و شکر را کمی مخلوط کنید سپس تخممرغ و وانیل را هم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید.
بیکینگ پودر را با یک لیوان آرد مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید، بقیه آرد را کم کم و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. مواد باقیمانده را هم اضافه کنید و کمی ورز بدید. (اگه زیاد ورز بدهید روغن پس می دهد.) خمیر را وسط دو کاغذ روغنی بذارید و با وردنه به ضخامت 1 سانتی متر باز کنید. به شکل مربع های بزرگ برش بزنید و داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید. زرده تخم مرغ، شیر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و روی قرابیه ها بمالید و با چنگال روی قرابیه ها خط بندازید. در عکسها نشان داده شده است .
یک ربع جلوتر شعله پایین فر خانگی خوش پخت را روشن کنید تا گرم شود.
در فرهای دماسنج دار خوش پخت دمای داخل فر 170 درجه باشد .
مدت پخت قرابیه ها ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است،نیازی به شعله بالا ندارد . اندازه شعله هنگام پخت را در عکس نشان دادم.
🌼🌺🌸 نوش جانتون 🌸🌺🌼
💠اولین و تنها کانال آموزش پخت انواع کیک ، شیرینی و غذاهای تنوری در ایران
به ما بپیوندید 👇👇👇
@KHOSHPOKHTkitchen
🌼🌸🌼🌺🌸🌼🌺🌸🌼🌺🌸🌼🌺🌸
( با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید)