خانه / آشپزی خوشپخت / آموزش سیب تنوری مغزدار در فرگازی تک سینی صفحه 35cm خوشپخت

آموزش سیب تنوری مغزدار در فرگازی تک سینی صفحه 35cm خوشپخت

فرگازی

فرگازی
فرگازی

سیب مغزدارتنوری

سیب مغزدار تنوری در فر گازی تک سینی  لواش پز حرفه‌ای خوش پخت

مواد لازم برای خمیرجادویی
آرد :500 گرم
تخم مرغ:1 عدد
شیر ولرم :1 لیوان دسته دار فرانسوی
روغن جامد یا مایع:6 قاشق غذاخوری( اگر خواستید کره استفاده کنید 5 قاشق غذاخوری به دمای محیط رسیده)
مایه خمیر: 1 قاشق غذاخوری+ 1 قاشق چایخوری
نمک : 1 قاشق چایخوری
شکر: 1 قاشق غذاخوری برای تهیه خمیر غذایی( 2 تا 5 قاشق غذاخوری برای تهیه خمیر شیرین)

مواد لازم برای داخل خمیر :
سیب : ۵ تا ۶ عدد
شکر قهوه‌ای : یک پیمانه
شکلات تخته ای : به مقدار لازم (یک جعبه)
زرده تخم‌مرغ برای رومال : ۲ عدد

 

آموزش قنادی
آموزش قنادی

طرزتهیه: خمیر جادویی ✨✨✨
@KHOSHPOKHTkitchen
یک قاشق چایخوری از شکر و خمیر مایه را در ظرفی ریخته شیر را گرم کنید گرمای شیر باید در حدی باشه که اگه انگشت تون رو داخل شیر بردید گرماشو حس کنید ولی دستتون نسوزه شیر ولرم را به خمیر مایه وشکر اضافه کنید وبا قاشق چوبی هم بزنید در حدی که مخلوط بشن 10 الی 15 دقیقه زمان بدید تا خمیر عمل بیاد ( وقتی مایه مون پف کرد و حباب دار شد یعنی خمیر عمل اومده).
در ظرف دیگری نمک ، روغن ، تخم مرغ و(بقیه شکر ) را با هم مخلوط کرده در حدیکه یکدست شوند خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید و بدون هم زدن یه مقدار از آرد رو هم اضافه کنید کم کم آرد را اضافه کنید و با قاشق چوبی یا لیسک تا وقتی که دیگه قابل هم زدن با قاشق نباشه با دست شروع به ورز دادن کنید خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به مدت 5تا 10 دقیقه ورز بدید و روی سطح کارتون بکوبید تا خمیر یکدست ونرمی بدست بیاد وبه دست نچسبد.توجه: ( با دست تمیز خمیر را چک کنید ببینید خمیر به دستتون
می چسبه یا نه تا آرد اضافی به خمیر نزنید).
یه کاسه بزرگتر رو با روغن چرب کنید بهتر فلزی نباشه خمیر را در کاسه بگذارید روی ظرف رو با در پوش یا سلفون بپوشانید ویه پارچه هم روش بندازید ودر جای نسبتا گرم قرار بدید به مدت یک تا یک ونیم ساعت خمیر دو برابر می شود.
بعد از استراحت خمیر کمی ورز دهید تا پف خمیر گرفته شود .
خمیر را پهن کنید و نوارهای دوسانتی به ضخامت نیم سانت برش بزنید .
سیب ها را پوست کرده و وسط آنها را خالی کنید ( توجه داشته باشید که ته سیب ها را بر ندارید ) سیبها را درون شکر قهوه‌ای بغلتانید تا کاملا سطح سیب ها شکری شود سپس دور آنها را خمیر بپیچید .از خمیر شکل برگ ببرید و روی سیب‌ها قرار دهید .( در فیلم نشان داده شده است ببینید ) یک تکه شکلات داخل سیب ها بزارید خمیر را با زرده تخم مرغ رومال کنید سپس داخل فر خانگی خوش پخت که بیست دقیقه جلوتر با حرارت متوسط روشن کرده بودیم تا داغ شود قرار دهید تا بپزد مدت پخت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه است اندازه شعله هنگام پخت از نیم سانت بیشتر است حرا ت باید کمی زیاد باشد که نان روی سیب هم کمی سرخ شود اگر دوست داشتید روی نان بیشتر سرخ شود شعله بالا را هم چند دقیقه آخر با شعله کم روشن کنید تا طلایی تر شود (مثل من☺️)
برای فرهای دماسنج دار خوش پخت دمای داخل فر هنگام پخت۱۸۰ درجه باشد.
❣به زرده تخم‌مرغ کمی روغن مایع و شیر ۱ قاشق چایخوری و کمی وانیل بریزید.

✨✨✨نوش جانتون✨✨✨

برای شب یلدا بپزید و از طعمی که سیب پیدا می‌کنه کنار خانواده لذت ببرید، بی نظیر میشه 😋

✨✨✨یلداتون مبارک✨✨✨

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــــــــــــ

💠اولین و تنها کانال آموزش پخت انواع کیک ، شیرینی و غذاهای تنوری در ایران
به ما بپیوندید 👇👇👇

@KHOSHPOKHTkitchen
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

فرگازی

( با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید) 

 

همچنین ببینید

کیک آجیلی

آموزش کیک آجیلی با رویه بادام

آموزش کیک آجیلی کیک_آجیلی_با_رویه_بادام کیک مخصوص عید👌👌👌 در فر خانگی خوش پخت مواد لازم : …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به نوارابزار