خانه / آشپزی خوشپخت / تارت سیب در فرگازی تک سینی صفحه 35 خوشپخت

تارت سیب در فرگازی تک سینی صفحه 35 خوشپخت

 

تارت سیب
تارت سیب

تارت سیب کرمدار

 

تارت سیب کرمدار در فر گازی لواش پز خوش پخت👌👌👌

مواد لازم برای خمیر تارت:
کره : ۱۵۰ گرم
تخم مرغ : ۱ عدد
شکر : ۷۰ گرم
آرد : ۲ تا ۲و نیم لیوان (دسته دار فرانسوی)
سیب :۵ عدد

مواد لازم برای کرم:
پودینگ وانیلی یا موزی : ۱ پاکت

شیر : ۱ و نیم لیوان
شکر : ۲ قاشق غذاخوری
خلال بادام درختی به مقدار لازم

طرز تهیه:

آموزش آشپزی
آموزش آشپزی

مواد خمیر را با هم مخلوط کنید آرد را کم کم و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود (مقداری از آرد من اضافه آمد فیلم رو حتما ببینید ) ، و داخل قالب کمربندی ۲۷سانتی که کف قالب کاغذ روغنی انداختید پهن کنید. سیب را پوست کنده و مربع مربع خرد کنید و روی خمیر بریزید.

برای کرم
شیر ، شکر و پودینگ ( من موزی استفاده کردم ) را داخل قابلمه ای بریزید و تا وقتی که بجوشد هم بزنید. یک دقیقه که جوشید از روی اجاق بردارید و روی سیب ها بریزید و بادام را روی پودینگ بپاشید.
فر گازی خوش پخت را یک ربع جلوتر با حرارت متوسط روشن کنید تا گرم شود .

مدت پخت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه است ۱۰ دقیقه آخر شعله بالا رو با اندازه کم روشن کنید تا زمانی که روی تارت سرخ شود ، بپزید.

در فرهای دماسنج دار خوش پخت دمای داخل 170 درجه باشد .

حداقل 3 ساعت در یخچال بذارید و سپس سرو کنید. من یک شب در یخچال نگه داشتم.

🌸🌸🌸 نوش جانتون 🌸🌸🌸

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــــــــــــ

💠اولین و تنها کانال آموزش پخت انواع کیک ، شیرینی و غذاهای تنوری در ایران
به ما بپیوندید 👇👇👇

@KHOSHPOKHTkitchen
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

 

لطفا جهت مشاهده محصولات به همراه قیمت به بخش محصولات سایت مراجعه نمایید.

 

( با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید) 

 

همچنین ببینید

کیک آجیلی

آموزش کیک آجیلی با رویه بادام

آموزش کیک آجیلی کیک_آجیلی_با_رویه_بادام کیک مخصوص عید👌👌👌 در فر خانگی خوش پخت مواد لازم : …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به نوارابزار