
تارت سیب کرمدار
تارت سیب کرمدار در فر گازی لواش پز خوش پخت👌👌👌
مواد لازم برای خمیر تارت:
کره : ۱۵۰ گرم
تخم مرغ : ۱ عدد
شکر : ۷۰ گرم
آرد : ۲ تا ۲و نیم لیوان (دسته دار فرانسوی)
سیب :۵ عدد
مواد لازم برای کرم:
پودینگ وانیلی یا موزی : ۱ پاکت
شیر : ۱ و نیم لیوان
شکر : ۲ قاشق غذاخوری
خلال بادام درختی به مقدار لازم
طرز تهیه:

مواد خمیر را با هم مخلوط کنید آرد را کم کم و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود (مقداری از آرد من اضافه آمد فیلم رو حتما ببینید ) ، و داخل قالب کمربندی ۲۷سانتی که کف قالب کاغذ روغنی انداختید پهن کنید. سیب را پوست کنده و مربع مربع خرد کنید و روی خمیر بریزید.
برای کرم
شیر ، شکر و پودینگ ( من موزی استفاده کردم ) را داخل قابلمه ای بریزید و تا وقتی که بجوشد هم بزنید. یک دقیقه که جوشید از روی اجاق بردارید و روی سیب ها بریزید و بادام را روی پودینگ بپاشید.
فر گازی خوش پخت را یک ربع جلوتر با حرارت متوسط روشن کنید تا گرم شود .
مدت پخت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه است ۱۰ دقیقه آخر شعله بالا رو با اندازه کم روشن کنید تا زمانی که روی تارت سرخ شود ، بپزید.
در فرهای دماسنج دار خوش پخت دمای داخل 170 درجه باشد .
حداقل 3 ساعت در یخچال بذارید و سپس سرو کنید. من یک شب در یخچال نگه داشتم.
🌸🌸🌸 نوش جانتون 🌸🌸🌸
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ــــــــــــــــــــــــ
💠اولین و تنها کانال آموزش پخت انواع کیک ، شیرینی و غذاهای تنوری در ایران
به ما بپیوندید 👇👇👇
@KHOSHPOKHTkitchen
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
لطفا جهت مشاهده محصولات به همراه قیمت به بخش محصولات سایت مراجعه نمایید.
( با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید)