خانه / آشپزی خوشپخت / آموزش نان شکلاتی در فرگازی دوسینی خوشپخت

آموزش نان شکلاتی در فرگازی دوسینی خوشپخت

آموزش نان
آموزش نان
فرگازی
فرگازی
فرگازی
فرگازی

فرگازی دوسینی باریل میله ای جدید خوشپخت (کلیک کنید)

آموزش نان شکلاتی
نان شکلاتی در فر خانگی خوش پخت

👌👌👌

این دستور را میتوانید به جای شکلات از کشمش درست کنید.

مواد لازم:

آرد : ۴ لیوان (دسته دار فرانسوی)
خمیر مایه : ۱۰ گرم
تخم مرغ : ۱ عدد
نمک : نصف قاشق مرباخوری
وانیل : نصف قاشق چایخوری
کره نرم شده : ۵۵ گرم
شکر : ۴۰گرم
شیر ولرم : ۱ لیوان (من موقع ورز دادن خمیر ۴قاشق غذاخوری بیشتر شیر ریختم شما هم موقع ورز دادن اگه خمیرتون سفت بود شیر اضافه کنین. خمیر باید نرم باشد اما به دست نچسبد)
شکلات چیپسی : ۱۰۰ گرم (شكلات خوب استفاده كنيدتاداخل نان آب نشود)😉
برای روی نان:
زرده تخم مرغ : ۲ عدد
شیر : ۱ قاشق غذاخوری
وانیل : کمی

طرز تهیه:

آموزش نان
آموزش نان

درکاسه ای خمیر مایه ,1 قاشق مرباخوری شکر و 3 قاشق غذاخوری شیر را با هم مخلوط میکنیم تا خمیر مایه عمل آید .مواد خشک را باهم مخلوط کنید سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید.

اگر خمیر مایه فوری داشتید مثل من خمیر مایه را با آرد و شکر و وانیل و نمک مخلوط کنید بعد شیر ولرم تخم‌مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید.نکته:لطفا شیر ولرم باشد این خیلی مهمه.خمیر را ورز داده 4-3دقیقه بعد کره نرم شده را اضافه کرده دوباره ورز میدهیم اگر خمیر سفت شد کمی شیر اضافه میکنیم تا به قوام مورد نظر برسد.خمیر را خوب ورز داده (۵ دقیقه) در آخر چیپس شکلاتی را اضافه کرده و خیلی کم ورز میدیم میتونین به جای شکلات کشمش بریزین.

آموزش نان
آموزش نان

خمیررا پوشانده و در جای نسبتا گرم تا وقتی که حجمش دو برابر شود صبر کنید که ۱ ساعت طول میکشد .
از خمیر عمل آمده چانه مساوی ۷۰ گرمی جدا میکنیم گرد کرده در سینی که کاغذ روغنی انداخته ایم با فاصله میذاریم دوباره روی چانه ها را پوشانده نیم ساعت صبر کند، روی نان مخلوط زرده تخم مرغ و شیر و وانیل را با دقت و به آرامی میزنیم تا پف خمیر نخوابد

آموزش نان
آموزش نان

در فر خانگی خوش پخت که از قبل گرم شده(شعله پایین را با حرارت متوسط ۲۰ دقیقه جلوتر روشن کنید ) تا وقتی که زیر و روی نان سرخ شود میپزیم. مدت پخت 20 دقیقه است ۵ دقیقه آخر شعله بالا رو هم روشن کنید .

آموزش نان
آموزش نان

برای فرهای دماسنج دار خوش پخت حرارت داخل فر ۱۸۰ درجه باشد.

موقع پخت مدام در فر را باز نکنید. بعد از خنک شدن میل کنید.

🌹🌹 نوش جونتون🌹🌹

نان شکلات
نان شکلاتی

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

💠اولین و تنها کانال آموزش پخت انواع کیک ، شیرینی و غذاهای تنوری در ایران
به ما بپیوندید 👇👇👇

@KHOSHPOKHTkitchen
🌸🎀🌸🎀🌸🎀🌸🎀🌸🎀🌸🎀

 

( با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید) 

 

همچنین ببینید

آموزش شیرینی

آموزش شیرینی پفک گردویی

آموزش شیرینی پفک گردوئی در فر خانگی خوش پخت🎀🌸🎀 پفک گردویی جزء شیرینی های خشک …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به نوارابزار