خانه / آشپزی خوشپخت / آموزش پخت کیک شیفون پرتقالی نارگیلی

آموزش پخت کیک شیفون پرتقالی نارگیلی

کیک

کیک شیفون پرتقالی نارگیلی

در فر خانگی خوش پخت

 

مواد لازم :

آرد : ۲۸۰ گرم

شکر : ۱ پیمانه

روغن مایع : ۱ سوم پیمانه

تخم مرغ : ۸ عدد

بیکینگ پودر: ۱ قاشق سوپخوری

پودر نارگیل : ۱ پیمانه

آب پرتقال : ۱ پیمانه

رنده پوست پرتقال :۲ قاشق سوپخوری

وانیل : ۲ قاشق چایخوری

پودر تارتار : ۱ دوم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

آموزش پخت کیک
آموزش پخت کیک

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کرده

سفیده را هم می‌زنیم با همزن دور تند

سفت که شد پودر تارتار را اضافه کرده هم می‌زنیم تا جایی که وقتی ظرف را کج میکنید نریزد ،بعد بزارید داخل یخچال.

شعله پایین فر خانگی خوش پخت را هم روشن کنید تا فر داغ شود اندازه شعله روی متوسط باشد .

برای فرهای دماسنج دار خوش پخت دمای فر روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد باشد.

آموزش پخت کیک
آموزش پخت کیک

زده تخم مرغ،شکر،رنده پوست پرتقال و وانیل را ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود ، سپس مایعات روغن و آب پرتقال، هر کدام را جدا در ۳ یا ۴ مرحله اضافه کنید و با همزن بزنید ، سپس با لیسک مقداری از آرد ، مقداری از پودر نارگیل و سفیده تخم‌مرغ را اضافه کنید و مخلوط کنید در ۳ مرحله به صورت دورانی مخلوط شود .( فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید)

آموزش پخت کیک
آموزش پخت کیک

قالب ۲۸ سانت گرد را کاغذ روغنی بزارید و در قالب بریزید در آخر روی کیک را با کنجد و خلال بادام تزیین کنید و در فر خانگی خوش پخت قرار دهید تا بپزد .

آموزش پخت کیک
آموزش پخت کیک

مدت پخت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه است

فرگازی
فرگازی

احتیاجی به شعله بالا هم نداشت به خوبی رنگ گرفته😍

آموزش پخت کیک
آموزش پخت کیک

🌸🌸🌸🌸نوش جان🌸🌸🌸🌸

 

عضویت در کانال آموزش آشپزی خوشپخت 👇👇👇

https://t.me/KHOSHPOKHTkitchen

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌

همچنین ببینید

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی ( کوفته حسن پاشا)

  آموزش آشپزی  خوشپخت کوفته حسن پاشا کوفته حسن پاشا در فر خانگی خوش پخت👌👌👌 …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به نوارابزار