فرگازی
آموزش کلوچه مغزدار در فرگازی دوسینی خوشپخت
کلوچه مغزدار
در فر خانگی خوش پخت👌👌👌
مواد لازم:
خمیر مایه : ۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی آب پز : ۱۵۰ گرم
آرد : به میزان لازم (حدود ۴ پیمانه)
روغن مایع : ۱ سوم پیمانه
شکر : ۱ قاشق چایخوری
تخممرغ : ۱ عدد
آب ولرم : ۲ سوم پیمانه
ماست : ۳ قاشق سوپخوری
نمک : کمی (مابین دو انگشت)
مواد لازم داخل کلوچه ها:
گوشت چرخ شده : ۲۰۰ گرم
پنیر صبحانه : ۳ قاشق غذاخوری
گردو نگینی : ۱ سوم پیمانه
نمک و فلفل سیاه : مقداری
پیاز داغ : ۲ قاشق غذاخوری
سیر : ۱ حبه
جعفری : به دلخواه مقداری
طرز تهیه:
خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید روش رو بپوشانید حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه ور آید .
تخممرغ ، ماست ، نمک و روغن مایع را با قاشق هم بزنید، سیب زمینی و خمیر ترش را ریخته مخلوط کنید سپس با آرد خمیر کنید ، چون خمیر سیب زمینی دارد کمی چسبناک می شود زیاد آرد اضافه نکنید ،خمیر را حدود ۵ دقیقه ورز دهید بعد روش رو بکشید و در جای گرم نیم ساعت استراحت دهید.
حالا مواد میانی را آماده کنیم
پیاز را کمی سرخ کنید گوشت چرخکرده ، نمک و فلفل اضافه کنید کمی که تفت خورد گردو را اضافه کنید دو قیقه تفت دهید خاموش کنید سپس سیر ، جعفری و پنیر را اضافه کرده و مخلوط کنید.بزارید سرد بشه .
(من از پنیر لیقوان استفاده کردم)
خمیر که حجمش دو برابر شده را ورز دهید و به چانه های ۱۰۰ گرمی تقسیم کنید و از مواد داخلش بگذارید و مثل کلوچه ببندید و در سینی چرب شده با فاصله بگزارید دوباره نیم ساعت استراحت دهید سپس رومال کرده کنجد یا سیاه دانه بپاشید
و در فر گازی که یک ربع قبل روشن کردیم با حرارت متوسط میگذاریم
به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه چند دقیقه

آخر هم شعله بالا را روشن کنید تا روی کلوچه ها طلایی شود .
برای فرهای گازی دماسنج دار خوش پخت دمای داخل فر خانگی ۱۷۰ درجه باشد .
از فیلم برای میزان شعله ها کمک بگیرید .
برای رومال
یک زرده تخممرغ یک قاشق چایخوری شیر و زعفران غلیظ استفاده کردم .
من دو برابر این دستور را درست کردم .
عضویت در کانال آموزش آشپزی خوشپخت 👇👇👇
مشاهده فرمایید مشخصات به همراه قیمت فرگازی روکابینتی دوسینی باریل میله ای خوشپخت (کلیک کنید) فر
گازی
( با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید)