خانه / آشپزی خوشپخت / شیرینی ملکه بادام

شیرینی ملکه بادام

 

شیرینی ملکه بادام

آموزش پخت شیرینی

شیرینی ملکه بادام در فر خانگی خوش پخت

مواد لازم:
۱.آرد: 375 گرم
۲.پودر قند: 125 گرم
۳.روغن جامد یا کره: 170 گرم
۴.تخم مرغ کامل: 2 عدد
۵.هل ساییده: ½ قاشق چایخوری
۶.خامه صبحانه: 50 گرم
۷.بیکینگ پودر: ½ قاشق چایخوری
مواد رویه:
۱.عسل: 200 گرم
۲.خلال بادام: 200 گرم
۳.کره: 75 گرم
۴.خامه: 50 گرم
۵.شکر: 100 گرم
۶.زعفران دمکرده غلیظ: 1 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

آموزش پخت شیرینی

آرد ، هل و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و یک بار از الک رد کنید. پودر قند و کره را با همزن برقی هم بزنید تا پودر قند به خورد کره برود حدود ۵ دقیقه. سپس تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و 30 ثانیه هم بزنید سپس خامه را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد را قاشق قاشق اضافه کنید و با دور کندهمزن برقی هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست آید . قالبی با سایز 30 در 40 را انتخاب کنید کاغذ روغنی بیاندازید جوریکه لبه های قالب را هم کاغذ بپوشاند . خمیر را در قالب بریزید و صاف کنید.

 

آموزش پخت شیرینی
آموزش پخت شیرینی

فرخانگی خوش پخت را از یک ربع قبل فقط شعله پایین را روی حرارت متوسط قرار دهیدتا داغ شود. حرارت داخل فرهای دماسنج دار خوش پخت روی 170 درجه باشد.
قالب را درون فر خانگی گرم بگذارید و ۱۵ دقیقه زمان دهید با شعله پایین اندازه شعله نیم سانت باشد ،تا خمیر پخته شود.

طرز تهیه رویه شیرینی ملکه بادام ☺

آموزش پخت شیرینی
آموزش پخت شیرینی

در این فاصله مواد رویه را درست کنید . همه مواد را با هم در قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید و اجازه دهید 5 دقیقه بجوشد سپس حرارت را خاموش کنید بعد از یک ربع که خمیر پخت مواد رویه را روی خمیر پخته بریزید وکامل پخش کنید و مجددا قالب را برای حدود ۱۰ تا ۲۰ دقیقه در فر خانگی بگذارید تا رویه شیرینی پخته وکاراملی شود.(مرتب چک کنید نسوزه ) از فیلم هم برای مراحل پخت و میزان شعله ها کمک بگیرید . بعد از اتمام پخت سینی را از فر خانگی خوش پخت خارج کنید تا کمی سرد شود سپس از کاغذ روغنی بگیرید و به آرامی شیرینی را روی تخته کار منتقل کنید و اجازه دهید کاملا سرد شود سپس به تکه هایی به شکل مربع یا مستطیل طبق سلیقه خودتان برش دهید و در ظرف بچینید.

آموزش پخت شیرینی
آموزش پخت شیرینی

پیشنهاد: میتوانید خلال بادامها را کمی خرد کنید و سپس در مواد رویه بریزید. از خلال بادام زمینی هم میتوانید استفاده کنید ولی قطعا طعم متفاوتی خواهید داشت. در صورت تمایل میتوانید به جای هل از وانیل استفاده کنید ولی چون این شیرینی سنتی است بهتر است اصالت طعمش حفظ شود. حتما این دستور رو امتحان کنید عاشقش میشید

شیرینی ملکه بادام
شیرینی ملکه بادام

عضویت در کانال 👇👇👇

KHOSHPOKHTkitchen@

 

 

فرگازی خوشپخت

 

فرگازی خوشپخت

 

همچنین مشاهده فرمایید مشخصات فرگازی تمام استیل تک سینی دارای صفحه 37cm به همراه قیمت 

 

 

( با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید)

همچنین ببینید

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی ( کوفته حسن پاشا)

  آموزش آشپزی  خوشپخت کوفته حسن پاشا کوفته حسن پاشا در فر خانگی خوش پخت👌👌👌 …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به نوارابزار