کیک تخته ای بادام
#مواد لازم :
تخم مرغ : ۱۰ عدد
شکر : ۳۶۰ گرم
وانیل : یک سوم قاشق چایخوری
کره : ۱۰۰ گرم
آرد : ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
شکلات رنده شده : ۲۰۰ گرم
پودر بادام : ۲۰۰ گرم
رنده پوست لیمو ترش : ۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا سفیده وزرده را جدا کنید ، سفیده را بزنید تا فرم بگیرد بعد ۳ تا ۴ قاشق شکر آرام اضافه می کنیم و با دور کند هم میزنیم ، سپس داخل یخچال بزارید .
زرده ، وانیل و رنده لیمو با بقیه شکر را به مدت ۶ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود .
سپس کره نرم شده (به دمای محیط رسیده) را در دو یا سه مرحله اضافه کنید ۲ دقیقه دیگرهم بزنید.
بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید ،
شکلات ، پودربادام و آرد را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید ، حالا سفیده را با لیسک در دو یا سه مرحله به مواد کیک اضافه کنید و مخلوط کنید .
تو سینی ۳۸ در ۴۰ را کاغذ روغنی انداخته و مواد کیک را رویش پهن کنید.
سینی را داخل فر خانگی خوش پخت به مدت ۴۰ دقیقه بپزید .(میزان شعله هنگام پخت نیم سانت باشد )
#فر خانگی خوش پخت را یک ربع جلوتر با حرارت متوسط روشن کنید تا داغ شود .
برای دوستانی که از فر های دماسنج دار خوش پخت استفاده می کنند دمای داخل فر خانگی ۱۷۵ درجه باشد.
بعد از پخت برگردونید و با سلیقه خودتون تزئین کنید.

🌸🌸🌸نوش جانتون 🌸🌸🌸
عضویت در کانال 👇👇👇
(با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید )