کیک تخته‌ای بادام

 

کیک تخته ای بادام

#مواد لازم :
تخم مرغ : ۱۰ عدد
شکر : ۳۶۰ گرم
وانیل : یک سوم قاشق چایخوری
کره : ۱۰۰ گرم
آرد : ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
شکلات رنده شده : ۲۰۰ گرم
پودر بادام : ۲۰۰ گرم
رنده پوست لیمو ترش : ۲ قاشق چایخوری

کیک بادام

طرز تهیه:

ابتدا سفیده وزرده را جدا کنید ، سفیده را بزنید تا فرم بگیرد بعد ۳ تا ۴ قاشق شکر آرام اضافه می کنیم و با دور کند هم میزنیم ، سپس داخل یخچال بزارید .

زرده ، وانیل و رنده لیمو با بقیه شکر را به مدت ۶ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود .
سپس کره نرم شده (به دمای محیط رسیده) را در دو یا سه مرحله اضافه کنید ۲ دقیقه دیگرهم بزنید.
بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید ،
شکلات ، پودربادام و آرد را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید ، حالا سفیده را با لیسک در دو یا سه مرحله به مواد کیک اضافه کنید و مخلوط کنید .
تو سینی ۳۸ در ۴۰ را کاغذ روغنی انداخته و مواد کیک را رویش پهن کنید.

کیک بادام

 

کیک بادام

سینی را داخل فر خانگی خوش پخت به مدت ۴۰ دقیقه بپزید .(میزان شعله هنگام پخت نیم سانت باشد )

#فر خانگی خوش پخت را یک ربع جلوتر با حرارت متوسط روشن کنید تا داغ شود .

برای دوستانی که از فر های دماسنج دار خوش پخت استفاده می کنند دمای داخل فر خانگی ۱۷۵ درجه باشد.
بعد از پخت برگردونید و با سلیقه خودتون تزئین کنید.

فرگازی
فرگازی

🌸🌸🌸نوش جانتون 🌸🌸🌸

عضویت در کانال 👇👇👇

KHOSHPOKHTkitchen

 

(با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید ) 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به نوار ابزار