نان باگت
🍔🍔🍔
نان باگت در فر دوسینی با ریل میله ایی خوش پخت👌👌👌
*موادلازم:
آرد : ۱ کیلو
خمیر مایه : ۲۰ گرم
روغن مایع : ۲۰ گرم
بهبود دهنده نان : ۲۰ گرم
آب ولرم : ۶۰۰ گرم
نمک : ۱۸ گرم
*طرزتهیه:
آرد را در کاسه بریزید.
در ظرفی دیگر آب و خمیر مایه را بریزید چند دقیقه بماند تا خمیر مایه عمل بیاد.
سپس بهبود دهنده ، روغن ، نمک و خمیر مایه عمل آمده را به آرد اضافه کنید خمیر را خوب وزر دهید، خمیر این نان بیشتر از نانهای دیگه ورز می خواهد که لطیف تر شود .
❗️توجه کنید که این خمیر چسبندگی ندارد دستتون برای ورز دادن حتما تمیز باشد ❗️
خمیر را در جای نسبتا گرم یک ساعت استراحت بدید تا حجم خمیر دو برابر شود.
خمیر را چانه های ۱۰۰ تا۱۵۰ گرمی تقسیم کنید بعد از ۱۰ دقیقه استراحت شکل باگت فرم داده روش رو کنجد یا تخم خرفه زده و در سینی چرب شده گذاشته استراحت بخار میدهیم ، بعد از ۱۰ دقیقه که استراحت کرد میتوانید مثل من روی خمیر رو خط بندازید و اگه نخواستید بعد از استراحت روی خمیر کمی آرد الک کنید ، سپس در فر گازی خوش پخت که یک ربع جلوترشعله پایین رو با حرارت متوسط روشن کرده بودیم به مدت ۳۰ دقیقه بپزید
در آخر شعله بالا را هم روشن کنید تا کمی رنگ بگیرد وقتی که پخت دو دقیقه بعد با کمک کاتر از سینی جدا کنید .
برای فرهای خانگی خوش پخت که دماسنج دارند دمای داخل ۱۷۰ درجه باشد.
نوش جان…
عضویت در کانال آموزش آشپزی خوشپخت
👇👇👇
( با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید)