آموزش شیرینی بهشتی

 

شیرینی

آموزش شیرینی بهشتی در فر خانگی خوش پخت

مواد لازم:

روغن قنادی ١۵٠ گرم

پودر قند ١۵٠گرم
آرد ٢۵٠گرم
روغن مایع حدود ۵٠گرم
آرد برنج ۵٠گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

شیرینی بهشتی

ابتدا روغن قنادی و پودر قند که حتما الک شده را حدود ١٠ دقیقه هم می زنیم تا مثل خامه فرم گرفته پوک و سبک شود.وانیل را هم اضافه کنید ، من برای طعم شیرینی یک قاشق چایخوری هل استفاده کردم . ( روغن و پودر قند پس از هم زدن به رنگ کرم روشن در می آید.)

آرد گندم که تاکید میکنم حتما حتما آرد سفید شیرینی باشد رابه همراه آرد برنج سه بار الک میکنیم.

حالا کم کم مواد خشک را به روغن و پودر قند اضافه میکنیم . ناگفته نماند که درزمان اضافه کردن آرد دور همزن را کند میکنیم و هم میزنیم.

مواد کاملا سبک و حالت ابری دارد. روغن مایع را کم کم اضافه میکنیم تا حدی که موادمان لطیف شود و ماسوره بخورد.

شاید همان ۵٠گرم کافی باشد ،وگرنه میتوانید تا ٢٠گرم دیگر هم روغن اضافه کنید.

من موادم رادر کیسه میریزم و با ماسوره ۱۹۵بافاصله کم توی سینی فر خانگی خوش پخت قیف میزنم .

سینی فر را فقط کاغذ روغنی می اندازیم بدون چرب کردن.
شعله پایین فر خانگی خوش پخت را یک ربع جلوتر با حرارت متوسط روشن کنید تا داغ شود.
عزیزانی که از فر دماسنج دار خوش پخت استفاده میکنند درجه حرارت ۱۷۰باشد ،

فرگازی

سینی را داخل فر خانگی خوش پخت قرار دهید مدت پخت ۲۰ دقیقه است .

شیرینی ها را بعد از خارج شدن از فر خانگی دست نزنید اجازه بدهید کاملا خنک شود چرا که بافت فوق العاده لطیفی دارد.

فرگازی

اگر خواستید شیرینی های بهشتی رنگی داشته باشید همان زمان که پودر قند و روغن درحال هم زدن و پوک شدن است رنگ مورد نظرتان را اضافه کنید این کار باعث یکدست شدن رنگ خواهد شد .

برای رنگ طبیعی از کاکائو بعنوان قهوه ای 2 قاشق غذا خوری از آرد را کم کنید و 2 قاشق غذا خوری کاکائو اضافه کنید.
از دارچین ، هل ، زنجبیل ؛ زعفران هم به میزان یک قاشق چایخوری می توانید استفاده کنید .

 

از آب لبو بعنوان صورتی و قرمز استفاده کنید.

این شیرینی خاص را در منزل تهیه کنید و دیگر هیچ شیرینی بهشتی را نمی پسندید.❣❣

شیرینی بهشتی
شیرینی بهشتی

🌱 🌸🌱نوش جونتون🌱🌸🌱

 

فرگازی

مشخصات فرگازی دوسینی با ریل میله ای مجهز به فندک برقی خوشپخت به همراه قیمت (روی نوشته کلیک نمایید) 

( با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید) 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به نوار ابزار