کاپ کیک شکلاتی

کاپ کیک شکلاتی

کاپ کیک شکلاتی

در فرگازی خوش پخت

مواد لازم برای کیک:
💜 تخم مرغ : 6 عدد هم دمای اتاق
💜 شکر : 320 گرم
💜 وانیل : کمی
💜شیر : 400 گرم
💜 روغن مایع : 340 گرم
💜 پودر کاکائو : 4 قاشق غذاخوری پر
💜 آرد : 575 گرم
💜 بکینگ پودر : 10 گرم یا 5 قاشق چای خوری

برای کرم:
💜 خامه صبحانه : 2 پاکت
💜 400 گرم شکلات تلخ
💜 100 گرم کره
💜 4 قاشق غذاخوری پر شکلات قابل مالیدن(شکلات صبحانه ترجیحا نوتلا )

آموزش شیرینی

 

طرز تهیه:
اندازه های ذکر شده برای 40-45 عدد کاپ کیک مناسب است. اگر بخواهید کمتر درست کنید میتوانید اندازه ها را نصف کنید.
تخم مرغ ها، شکر و وانیل را داخل ظرف بزرگی بریزید و با دور تند همزن برقی 10 دقیقه هم بزنید.

آموزش شیرینی

شیر و روغن مایع را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. پودرکاکائو، آرد و بکینگ پودر اضافه کنید و تا وقتی ترکیب یکدستی شود هم بزنید.
مواد کیک را تا نصف قالب های کاغذی پر کنید.
شعله پایین فر خانگی خوش پخت را یک ربع جلوتر با حرارت متوسط روشن کنید تا داغ شود .
حرارت داخل فردماسنج دار خوش پخت هم 175 درجه باشد .

فرگازی

مدت پخت فقط با شعله پایین حدود 15-20 دقیقه با کنترل بپزید.

فرگازی

(باخلال دندان پخت کیک را تست کنید)
در زمان پخت کیک خامه را داخل قابلمه کوچکی بریزید تا وقتی به نقطه جوش برسد گرم کنید.(نجوشد) سپس از روی اجاق بردارید. شکلات و کره را اضافه کنید. تا وقتی شکلات و کره کاملا آب شوند و حالت سس بگیرند هم بزنید.
سپس نوتلا را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
برای اینکه کرم کاپ کیک سرد شده و قوام بگیرد به شرط اینکه هر از گاهی هم بزنید(هر 10 دقیقه یک بار هم بزنید)، داخل یخچال قرار دهید.

کاپ کیک شکلاتی
کاپ کیک شکلاتی

وقتی سرد شده و قوام گرفت داخل کیسه خامه زنی بریزید روی کاپ کیک های سرد شده به صورت دلخواه شکل بدید و با میوه و یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید.
کاپ کیک ها را داخل یخچال نگه دارید. این کرم در دمای اتاق شکل خودش را از دست نمیدهد.

کاپ کیک شکلاتی

❤️❤️❤️❤️نوش جان❤️❤️❤️❤️❤️

 

عضویت در کانال آموزش آشپزی با فر های خوشپخت 👇👇👇

@KHOSHPOKHTkitchen

 

 

فرگازی

همان طور که مشاهده کردید این کاپ کیک شکلاتی خوشمزه در فرگازی دوسینی جدید با ریل میله ای خوشپخت، تهیه شد، لطفا جهت مشاهده مشخصات وقیمت این فر باکیفیت روی نوشته کلیک فرمایید.

 

 (با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید) 

یک دیدگاه

  1. ممنونم. واقعا دستورتون کامل بود، مخصوصا که تصویری بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به نوار ابزار