خانه / آشپزی خوشپخت / آموزش رایگان کیک زرافه در فرگازی خوشپخت

آموزش رایگان کیک زرافه در فرگازی خوشپخت

کیک

فرگازی

کیک زرافه (کیک موج دار )

در فرگازی دوسینی جدید خوشپخت

فرگازی

 

 

موادلازم :
سفیده تخم مرغ :5 عدد
شکر : 60 گرم
شیر : 50 گرم
روغن مایع : 50 گرم
وانیل : کمی
آرد : از لیوان به اندازه یک بند انگشت کمتر ( لیوان فرانسوی یا پیمانه قنادی)
آرد بادام درختی : 50 گرم( پوست گرفته کاملا خشک را پودر کنید )
بیکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری

#موادلازم برای مایه کیک زرد:
زرده تخم مرغ : 5 عدد
شکر : 60 گرم
شیر : 50 گرم
روغن مایع : 40 گرم
وانیل : کمی
آرد : 1 پیمانه کامل
بیکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری
پودر کاکائو : به مقدار لازم

کیک

طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. سفیده ها را داخل ظرف تمیز و خشکی بریزید. با همزن برقی تا وقتی که کمی کف کند هم بزنید. سپس شکر را کم کم به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و تا وقتی کف کند و مثل خامه شود هم بزنید. وانیل ،روغن مایع، شیر و آرد بادام را اضافه کرده با همزن دستی بدون اینکه پف تخم مرغ ها بخوابد کمی هم بزنید. آرد، بکینگ پودر را باهم الک کنید،اضافه کرده دوباره به آرامی هم بزنید و کنار بذارید. (فقط در حد مخلوط شدن )

زرده های تخم مرغ را داخل ظرف تمیزی بریزید. شکر را اضافه کنید و تا وقتی رنگ زرده ها روشن شود حدود 5 دقیقه هم بزنید. وانیل ،شیر و روغن مایع را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. در آخر آرد، بکینگ پودر را باهم الک کنید ،اضافه کرده هم بزنید.
قالب را خوب چرب کنید. نصف مایه کیکی که با زرده تخم مرغ حاضر کرده اید داخل قالب بریزید و پودر کاکائو را روی آن بصورت لایه ضخیمی بپاشید. سپس نصف مایه کیکی که با سفیده تخم مرغ حاضر کرده اید داخل قالب بریزید و دوباره پودر کاکائو را روی آن بصورت لایه ضخیمی بپاشید. سپس تمام مواد کیکی که با زرده تخم مرغ حاضر کرده اید داخل قالب بریزید و باز پودر کاکائو بپاشید. در آخر تمام مواد کیکی که با سفیده تخم مرغ حاضر کرده اید داخل قالب بریزید و در این مرحله پودر کاکائو نپاشید. به همین شکل داخل فر خانگی خوش پخت که یک ربع جلوتر روشن کرده بودید تا داغ شود قرار دهید تا بپزید.

فرگازی

برای عزیزانی که از فرخانگی دماسنج دار خوش پخت استفاده می کنند دمای فر خانگی شما 170 درجه باشد.
مدت پخت 35 تا 40 دقیقه است.

فرگازی

بعد از سرد شدن سرو کنید .

کیک

❣نکته:
*_بادام رو میشه حذف کرد در این صورت به همین مقدار آرد اضافه کنید.
*_قالب 23 سانتی برای این دستور مناسب است .

🌺🌺🌺 نوش جانتون 🌺🌺🌺

عضویت در کانال👇👇👇
@KHOSHPOKHTkitchen

 

فرگازی

همچنین مشاهده فرمایید مشخصات فرگازی دوسینی جدید خوشپخت با ریل میله ای مجهز به فندک برقی 

 

(با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید) 

همچنین ببینید

آموزش نان ژامبون در فرگازی خوشپخت

    آموزش نان ژامبون درفرگازی تک سینی صفحه 50cm بزرگ خوش پخت موادلازم : …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به نوارابزار