خانه / آشپزی خوشپخت / نان پواچا در فرگازی دوسینی خوشپخت

نان پواچا در فرگازی دوسینی خوشپخت

 

نان پواچا

 

نان پوآچا سبزیجات

در فرگازی دوسینی جدید خوشپخت

#موادلازم :
روغن زیتون : 1 لیوان
تخم مرغ : 1 عدد ( سفیده برای داخل خمیر ، زرده برای روی خمیر )
شیر ولرم : 1 لیوان
آب ولرم : 100 گرم
کره : 100 گرم
ماست : 3 قاشق سوپخوری
خمیر مایه خشک فوری : 10 گرم
شکر : 1 قاشق مرباخوری
شوید : حدود 30 ساقه
جعفری : 30 ساقه
آرد : به مقدار لازم
نمک : 1 قاشق مربا خوری
پنیر پیتزا یا صبحانه برای داخل پوآچا : به مقدار لازم
@KHOSHPOKHTkitchen
طرزتهیه :

نان پواچا

کمی آرد داخلبریزید ظرفی بریزید  .
خمیر مایه وشکر را به آرد اضافه کنید آب و شیر را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
( خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت ندارد، اما اگر خمیر مایه خشک معمولی استفاده می کنید، خمیر مایه ، شکر وآب ولرم را داخل ظرفی بریزید و حدود 10 دقیقه استراحت دهید سپس با مواد مخلوط کنید.)
روغن زیتون ، کره به دمای محیط رسیده ، ماست ، سفیده تخم مرغ، نمک ،
شوید و جعفری را اضافه کنید و هم بزنید بقیه آرد را با کنترل بریزید و ورز دهید آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرم ولطیفی به دست آید .
روی خمیر را بپوشانید ویک ساعت استراحت دهید.
سپس کمی خمیر را ورز دهید از خمیر تکه هایی اندازه نارنگی یا 60 گرمی بردارید و داخل خمیر پنیر بزارید و ببندید و داخل قالب کاپ کیک چرب شده بزارید روی خمیرها را مخلوط زرده با شیر وزعفران بزنید

نان پواچا
نان پواچا

بعد روشون رو کنجد بپاشید و

 

فرگازی

داخل فر خانگی خوش پخت بزارید تا بپزد .

نان پواچا

❣فرگازی  خانگی خوشپخت را 20 دقیقه جلوتر روشن کنید فقط شعله پایین با حرارت متوسط تا داغ شود عزیزانی که از فرهای دماسنج دار خوش پخت استفاده میکنند دمای داخل فر 180 درجه باشد.

فرگازی

مدت پخت پوآچا سبزیجات 20 تا 25 دقیقه است برای طلاییشدن بیشتر روی نانها چند دقیقه آخر شعله بالا رو هم روشن کنید تا روی پوآچا سرخ شود.

نان پواچا

❣❣نکته:
# ورز دادن خمیر خیلی مهم است .
# موقع ریختن آرد دقت کنید که مقدار آرد زیاد یا کم نشود .

 

فرگازی

 مشاهده فرمایید  مشخصات فرگازی دوسینی خوشپخت. 

 

(با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید) 

همچنین ببینید

آموزش نان ژامبون در فرگازی خوشپخت

    آموزش نان ژامبون درفرگازی تک سینی صفحه 50cm بزرگ خوش پخت موادلازم : …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به نوارابزار