خانه / آشپزی خوشپخت / آموزش نان ژامبون در فرگازی خوشپخت

آموزش نان ژامبون در فرگازی خوشپخت

 

نان ژامبون

 

آموزش نان ژامبون

درفرگازی

تک سینی صفحه 50cm بزرگ خوش پخت

موادلازم :
کره ذوب شده : 150 گرم
گردوی نگینی : نصف پیمانه
آرد : 675 گرم
نمک : 1/5 قاشق چایخوری
خمیر مایه : 7 گرم+ یک چهارم پیمانه آب ولرم
کالباس نگینی : 150 گرم
پیاز نگینی : 1 عدد
روغن مایع : 1 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز و سیاه : به میزان لازم
فلفل دلمه ای قرمز و زرد : از هر کدام نصف
تخم مرغ : 4 عدد
شیر ولرم 300 میلی لیتر

طرزتهیه :

نان ژامبون

آرد الک شده رو در کاسه ای بریزید وسطش رو گود کنید خمیر مایه و آب را بریزید 2 تا 3 دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل کند.
بعد شیر ، نمک و فلفل را ریخته تخم مرغ ها و کره آب شده را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
سپس پیاز را در روغن مایع تفت دهید بزارید تا سرد شود .
به همراه کالباس و گردو و فلفل دلمه ای به خمیر اضافه کنید خمیر را در قالب که چرب وآرد پاشی شده بریزید و یک ساعت در همان قالب استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود .
فرگازی  خوش پخت را یک ربع جلوتر با حرارت متوسط(فقط شعله پایین) روشن کنید تا گرم شود .

نان ژامبون

قالب را درون فر خانگی خوش پخت گذاشته به مدت 50 دقیقه بپزید.

🎀🎀🎀🎀نوش جانتون 🎀🎀🎀🎀

نان ژامبون

 

 

(با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید) 

همچنین ببینید

نان پواچا

نان پواچا در فرگازی دوسینی خوشپخت

    نان پوآچا سبزیجات در فرگازی دوسینی جدید خوشپخت #موادلازم : روغن زیتون : …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به نوارابزار