آموزش نان ژامبون در فرگازی خوشپخت

 

نان ژامبون

 

آموزش نان ژامبون

درفرگازی

تک سینی صفحه 50cm بزرگ خوش پخت

موادلازم :
کره ذوب شده : 150 گرم
گردوی نگینی : نصف پیمانه
آرد : 675 گرم
نمک : 1/5 قاشق چایخوری
خمیر مایه : 7 گرم+ یک چهارم پیمانه آب ولرم
کالباس نگینی : 150 گرم
پیاز نگینی : 1 عدد
روغن مایع : 1 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز و سیاه : به میزان لازم
فلفل دلمه ای قرمز و زرد : از هر کدام نصف
تخم مرغ : 4 عدد
شیر ولرم 300 میلی لیتر

طرزتهیه :

نان ژامبون

آرد الک شده رو در کاسه ای بریزید وسطش رو گود کنید خمیر مایه و آب را بریزید 2 تا 3 دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل کند.
بعد شیر ، نمک و فلفل را ریخته تخم مرغ ها و کره آب شده را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
سپس پیاز را در روغن مایع تفت دهید بزارید تا سرد شود .
به همراه کالباس و گردو و فلفل دلمه ای به خمیر اضافه کنید خمیر را در قالب که چرب وآرد پاشی شده بریزید و یک ساعت در همان قالب استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود .
فرگازی  خوش پخت را یک ربع جلوتر با حرارت متوسط(فقط شعله پایین) روشن کنید تا گرم شود .

نان ژامبون

قالب را درون فر خانگی خوش پخت گذاشته به مدت 50 دقیقه بپزید.

🎀🎀🎀🎀نوش جانتون 🎀🎀🎀🎀

نان ژامبون

 

 

(با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید) 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به نوار ابزار