آموزش نان ژامبون
درفرگازی
تک سینی صفحه 50cm بزرگ خوش پخت
موادلازم :
کره ذوب شده : 150 گرم
گردوی نگینی : نصف پیمانه
آرد : 675 گرم
نمک : 1/5 قاشق چایخوری
خمیر مایه : 7 گرم+ یک چهارم پیمانه آب ولرم
کالباس نگینی : 150 گرم
پیاز نگینی : 1 عدد
روغن مایع : 1 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز و سیاه : به میزان لازم
فلفل دلمه ای قرمز و زرد : از هر کدام نصف
تخم مرغ : 4 عدد
شیر ولرم 300 میلی لیتر
طرزتهیه :
آرد الک شده رو در کاسه ای بریزید وسطش رو گود کنید خمیر مایه و آب را بریزید 2 تا 3 دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل کند.
بعد شیر ، نمک و فلفل را ریخته تخم مرغ ها و کره آب شده را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
سپس پیاز را در روغن مایع تفت دهید بزارید تا سرد شود .
به همراه کالباس و گردو و فلفل دلمه ای به خمیر اضافه کنید خمیر را در قالب که چرب وآرد پاشی شده بریزید و یک ساعت در همان قالب استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود .
فرگازی خوش پخت را یک ربع جلوتر با حرارت متوسط(فقط شعله پایین) روشن کنید تا گرم شود .
قالب را درون فر خانگی خوش پخت گذاشته به مدت 50 دقیقه بپزید.
🎀🎀🎀🎀نوش جانتون 🎀🎀🎀🎀
(با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید)