نان مخصوص تبریز
در فرگازی تک سینی خوشپخت
❣🌹❣🌹❣
مواد لازم :
شیر: نصف پیمانه
شکر:نصف پیمانه,یک قاشق غذاخوری,2تا یک چهارم پیمانه
روغن مایع: یک چهارم پیمانه
آب ولرم : نصف لیوان
آب: نصف پیمانه
مایع خمیر : یک قاشق سوپ خوری
سفیده تخم مرغ: یک پیمانه
پودر نارگیل: یک ونیم پیمانه و یک قاشق سوپ خوری پر
پودر پسته : مقداری
آرد :به میزان لازم 3تا 3ونیم لیوان
وانیل : مقداری
گلاب : دو قاشق غذاخوری
_ _ _ _ _طرز تهیه:

یک قاشق شکر , آب ولرم و مایع خمیر رو با هم مخلوط کنید بعد روی لیوان را بپوشانید ویک ربع بزارید تاپف کنه نصف خالی لیوان پر بشه , شیر و نصف پیمانه شکر رو با هم مخلوط کنید تا شکر حل بشه بعد روغن و مایع خمیر پف کرده با یک قاشق سوپ خوری پودر نارگیل و کمی وانیل رو به آن افزوده و مخلوط کنید,مرحله مهم از اینجا به بعده !!!!!! آرد شماباید آرد کاملا سبک ومرغوب شیرینی پزی باشه آرد رو چند بار الک کنید بعد کم کم به مایع اضافه کنید, آرد رو تا زمانی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد اما امتحان چسبندگی خمیر رو با دست تمیز انجام بدین چون دست کثیف تا قیامت هم به خمیر خواهد چسبید ! اگه خمیر یه کم آردش کم شد عیبی نداره ولی آرد زیاد نون شما رو تبدیل به سنگ میکنه مواظب باشید! بعد روی خمیر رو بپوشانید ودر دمای آشپزخانه بزارید 2 ساعت بمونه تو این مدت حجم خمیر باید دو برابر شده باشه سفیده رو اونقدر بزنید تا مثل برف بشه بعد یک چهارم پیمانه شکر رو بهش اضافه کنید وباز هم بزنید بعد پودر نارگیل رو تدریجا” بهش اضافه کنید و هم بزنید( مایع حاصله تقریبا مایع نوعی شیرینی نارگیلی است .)
خمیر رو توی سینی پهن کنید بعد مایع نارگیلی رو بریزید توی قیف وبا هر ماسوره ای که دلتون خواست وبه هر شکلی که دوست داشتید روی خمیر رو با این مایع بپوشانید.
تنور را که از قبل داغ کرده اید , نون رو بزارید داخل فرگازی خوشپخت به مدت نیم ساعت , بعد از آن شعله بالای تنور را هم روشن کنید تا روی نان طلایی بشه, از فر در آورده اجازه بدید ولرم بشه بعد با قاشق شربت ( یک چهارم پیمانه شکر و نصف لیوان آب رو بجوشانید بعد گلاب رو بهش اضافه کنید) رو بریزید روی نان بعد روش رو پودر پسته و نارگیل بپاشید ونوش جان کنید.❣🌹❣
منبع : کانال آشپزی خوشپخت
همچنین مشاهده فرمایید مشخصات و قیمت فرگازی تک سینی با صفحه 35cm خوشپخت
(با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید)