آموزش نان چاباتا در فرگازی خوشپخت

نان چاباتا

نان چاباتا

در فرگازی تک سینی با صفحه 35cm خوشپخت
نان تست  صبحانه
نون ایتالیایی با ظاهری طلایی و تقریبا کرانچی اما داخلی نرم ولطیف.
این نون به خاطر حبابهای زیادی که توش داره معروفه , برای صبحانه وانواع ساندویچ ها حتی خالی , خالی خیلی کاربرد داره.

نان چاباتا
نان چاباتا

❣🍞❣🍞❣🍞
مواد لازم برای خمیر ترش استارتر;
آرد: 1پیمانه
پودر خمیر مایه: نوک قاشق چایخوری
آب : 1 دوم پیمانه هم دمای اتاق
#مواد لازم برای خمیر:
آرد : 2 پیمانه
نمک: 1و 1دوم قاشق چایخوری
خمیر مایه:نصف قاشق چایخوری
آب : 3 چهارم پیمانه هم دمای اتاق
شیر : 1 چهارم پیمانه هم دمای اتاق
# طرز تهیه استارتر;
آرد وآب وخمیر مایه رو مخلوط کنین وبا قاشق چوبی هم بزنین تا کاملا مخلوط بشه , روی کاسه رو سلفون بکشین وبذارین حداقل 8ساعت توی دمای محیط بمونه .
طرز تهیه خمیر;

نان چاباتا
نان چاباتا

تموم مواد خمیر رو با هم بریزید توی کاسه واستارتر رو هم بهش اضافه کنید همه رو باهم مخلوط کنید(حتما نیم ساعت مداوم با دست ورزبدین تا کاملا به بافت مورد نظر برسین.بعد روش رو سلفون بکشید وبذارید توی همون دمای محیط 1 ساعت بمونه.
در ادامه توی همون کاسه خمیررو باید هم بزنید. با لیسه یا دستتون که کمی چرب کردین شروع کنید وبعد کاسه رو 90 درجه به سمت خودتون بچرخونین وباز این ور اون ورش کنین وباز کاسه رو برگردونین وباز هم بزنین باید 6تا 8 بار این کار رو انجام بدید.دوباره سلفون بکشین و بذارین نیم ساعت دیگه بمونه.

khoshpokht

سینی تنور یا ظرف مورد نظر رو چرب کرده وکاغذ روغنی می گذاریم آماده باشه . روی سطح کار آرد را بپاشید وخمیر را بذارین روی آرد وروی خمیر هم کمی آرد بپاشین وخمیر را نصف کنید .دستاتون رو آردی کنید وبه شکل مستطیل با دست بازش کنید وگوشه ها رو بگیرید روی هم تا کنید این کار رو با اون نصف دیگه هم انجام بدید بعد خمیر رو بذارید توی سینی فر آرد سبکی روشون الک کنید بعد روش سلفون بکشید وبذاریدنیم ساعت دیگه بمونه.

حالا فرگازی خوشپخت  رو روشن کنید تا داغ شود.
بعد از نیم ساعت سلفون رو بردارید یه خلال دندان رو آردی کنید وتوی هر کدام از خمیرها 4یا 5 تا سوراخ ایجاد کنید با افشانه یا اسپری خیلی خیلی کم روش آب اسپری کنید وببرید

نان چاباتا

داخل فرگازی خوشپخت  شعله پایین وبالا همزمان روشن باشد( بالا خیلی کم باشد)

توی 5 دقیقه اول که توی فرگازی  یه بار دیگه روش آب اسپری کنید بین 22 تا 27 دقیقه توی تنور بمونه یا تا زمانی که روش طلایی بشه .

🍞❣🍞❣🍞❣
________ نوش جون _______

منبع : کانال آشپزی خوش پخت

 

فرگازی

 

همچنین مشاهده فرمایید مشخصات و قیمت فرگازی تک سینی دارای جوجه گردان و فندک برقی خوشپخت

 

(با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به نوار ابزار