شیرینی پفکی در فرگازی خوشپخت

 

شیرینی پفکی

فرگازی


شیرینی پفکی گردویی

در فرگازی رومیزی خوشپخت

مواد لازم:
زرده تخم مرغ: 3 عدد
پودر قند: 100 گرم
وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
گردو :100 گرم
آرد در صورت لزوم : 1 قاشق مرباخوری
پودر پسته برای تزئین
#طرزتهیه: Khosh pokht

شیرینی پفکی
شیرینی پفکی

زرده وپودر قند و وانیل رو با همزن میزنیم حداقل 10 دقیقه تا خوب پفکی بشه گردو را اضافه کرده با قاشق مخلوط می کنیم اگر دیدیم مواد شل هست یک قاشق مرباخوری آرد میزنیم .
الان تنور یا فرگازی رومیزی  خوش پخت رو روشن کنید.
کاغذ شیرینی رو توی سینی میزاریم از مواد با قاشق مرباخوری برمیداریم به کمک یه قاشق دیگه روی سینی میزاریم با فاصله می زاریم روش رو با خلال پسته یا پودر پسته تزئین می‌کنیم اگر نبود هم اشکالی ندارد

شیرینی پفکی
شیرینی پفکی

بعد می زاریم داخل فرگازی خوشپخت  گرم به مدت 10 تا 15 دقیقه حواستون باشه که زیرش خیلی رنگ نگیره.

فرگازی

بیارین بیرون روی پایه سیمی خنک کنین . این شیرینی رو گرم تست نکنین بزارین خنک بشه بخورید اولش که گرم بوی تخم مرغ میده ولی سرد بشه عالی میشه

شیرینی پفکی

……….نوش جان………..

منبع : کانال آشپزی خوش پخت

فرگازی رومیزی

همچنین مشاهده کنید مشخصات فرگازی رومیزی خوشپخت مناسب برای پخت انواع شیرینی کیک کلوچه پیتزا و …

 

(با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به نوار ابزار