فرگازی
شیرینی نارنگی
در فرگازی دو سینی با ریل میله ای خوشپخت
موادلازم :
کره :125 گرم
پودر قند :40 گرم
آرد برنج : 1 قاشق غذاخوری
آرد گندم : حدودا 160 گرم
پوست نارنگی : 1 قاشق چایخوری
آب نارنگی : 30 گرم
گردوی برشته و آسیاب شده: 35 گرم
پودر پسته ونارگیل وشکلات آبشده سیاه برای تزئین: به میزان لازم
#طرزتهیه :


کره و پودر قند را با همزن برقی 5 دقیقه بزنید بعد آرد برنج و گردوی برشته شده وپوست نارنگی را اضافه میکنیم سپس کمی آرد الک شده و کمی آب نارنگی بریزید تا خمیر نرم ولطیفی به دست بیاد .
اگر خمیر خیلی چسبنده بود 2تا 3 قاشق سوپخوری آرد اضافه کنید.
1 ساعت خمیر را در یخچال استراحت دهید.
سپس به اندازه گردو برداشته به اندازه لوله کنید
ودر سینی بدون چرب کردن با کمی فاصله بچینید ودر فر خانگی خوش پخت به مدت 30 دقیقه بپزید میزان شعله حدود نیم سانت باشد
(از تصاویر و فیلم کمک بگیرید. )
بعد از سرد شدن 1 سانت از هر دو طرف را در شکلات آبشده زده در پودر پسته بغلتانید.
😋😋😋نوش جانتون😋😋😋
نکته :
!!شعله پایین فر را با شعله متوسط یک ربع جلوتر روشن کنید تا داغ شود.
!!فرهای خانگی خوش پخت که دماسنج دارند دمای فر خانگی 170 درجه باشد.
همچنین مطالعه کنید مشخصات فرگازی دوسینی با ریل میلهای خوشپخت
(با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید)