ابتدا فرگازی خوشپخت رو روشن کنید تا داغ شود.
تخم مرغ ها را با شکر و وانیل چند دقیقه با همزن می زنیم تا سفید شود سپس گلاب و روغن مایع را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم، آرد ، بیکینگ پودر و پودر هل روبا هم الک کنید و در چند مرحله اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم، مایع رو درون قالب می ریزیم و
فرگازی خانگی
داخل فرگازی خوشپخت که داغ شده داغ قرار می دهیم به مدت 45 تا 50 دقیقه زمان نیاز دارد تا کیک بپزد 10 دقیقه آخر شعله بالا را هم روشن کنید تا روی کیک طلایی شود.