ران مرغ بارویه خمیر جادویی در فرگازی خانگی

فرگازی خانگی

ران مرغ با رویه خمیر جادویی

در فرگازی خانگی خوشپخت

آموزشی که امروز می دهم یک نوع خوراک مرغ است، ولی خوراک مرغ متفاوت که مطمئنم خیلی خوشتان خواهد آمد با مواد کم غذایی به این خوشمزگی درست خواهید کرد 😋
#مواد لازم:
ران مرغ : 6 تا7 عدد
آویشن ، نمک ، فلفل ، ادویه مخصوص مرغ : از هر کدام به مقدار لازم
#مواد لازم برای خمیرجادویی
آرد :500 گرم
تخم مرغ:1 عدد
شیر ولرم :1 لیوان دسته دار فرانسوی
روغن جامد یا مایع:6 قاشق غذاخوری( اگر خواستید کره استفاده کنید 5 قاشق غذاخوری به دمای محیط رسیده)
مایه خمیر: 1 قاشق غذاخوری+ 1 قاشق چایخوری
نمک : 1 قاشق چایخوری
شکر: 1 قاشق غذاخوری برای تهیه خمیر غذایی( 2 تا 5 قاشق غذاخوری برای تهیه خمیر شیرین)

Khosh pokht
زرده تخم مرغ: 1عدد برای رویه خمیر

#طرزتهیه: خمیر جادویی

 


یک قاشق چایخوری از شکر و خمیر مایه را در ظرفی ریخته شیر را گرم کنید گرمای شیر باید در حدی باشه که اگه انگشت تون رو داخل شیر بردید گرماشو حس کنید ولی دستتون نسوزه شیر ولرم را به خمیر مایه وشکر اضافه کنید وبا قاشق چوبی هم بزنید در حدی که مخلوط بشن 10 الی 15 دقیقه زمان بدید تا خمیر عمل بیاد ( وقتی مایه مون پف کرد و حباب دار شد یعنی خمیر عمل اومده).
در ظرف دیگری نمک ، روغن ، تخم مرغ و(بقیه شکر ) را با هم مخلوط کرده در حدیکه یکدست شوند خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنید و بدون هم زدن یه مقدار از آرد رو هم اضافه کنید کم کم آرد را اضافه کنید و با قاشق چوبی یا لیسک تا وقتی که دیگه قابل هم زدن با قاشق نباشه با دست شروع به ورز دادن کنید خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به مدت 5تا 10 دقیقه ورز بدید و روی سطح کارتون بکوبید تا خمیر یکدست ونرمی بدست بیاد وبه دست نچسبد.توجه: ( با دست تمیز خمیر را چک کنید ببینید خمیر به دستتون
می چسبه یا نه تا آرد اضافی به خمیر نزنید).
یه کاسه بزرگتر رو با روغن چرب کنید بهتر فلزی نباشه خمیر را در کاسه بگذارید روی ظرف رو با در پوش یا سلفون بپوشانید ویه پارچه هم روش بندازید ودر جای نسبتا گرم قرار بدید به مدت یک تا یک ونیم ساعت خمیر دو برابر می شود.
تو این فاصله رانهای مرغ رو در قابلمه می گذاریم آب و نمک ویه پیاز کوچک هم می‌ریزیم به مدت نیم ساعت تا بپزد (رانها کاملا پخته شود ).فرگازی خانگی خوشپخت  رو الان روشن کنید سپس رانهای پخته شده که ولرم شده.

وآب آنها کشیده شده استخوان پایین رو کاغذآلومینیوم می پیچیم وادویه جات رو به گوشت مرغ میزنیم .خمیر رو ورز بدیدتا پفش بخوابدخمیر را به اندازه یک سانت باز میکنیم و از اون نوار درست میکنیم سپس خمیر رو مثل تصویر به دور ران مرغ ها می پیچیم به طوری که کنار هم پیچیده شود وفاصله نداشته باشد .
من از سوسیس هات داگ هم همان طور که در تصویر می بینیداستفاده کردم 😋روی نانها رو زرده تخم مرغ که با یک قاشق چایخوری شیر ویک قاشق چایخوری روغن مایع مخلوط شده بزنید وروی آنها رو کنجد یا سیاه دانه بپاشید وداخل فرگازی خانگی خوشپخت  داغ به مدت نیم ساعت بگذارید

5 دقیقه آخر شعله بالا را هم روشن کنید تا زمانی که روی نانها طلایی شود…

فرگازی خانگی
فرگازی خانگی

………….نوش جان …………..
💖💖💖💖💖💖💖

منبع : کانال آشپزی خوش پخت

 

فرگازی رومیزی خوشپخت

همچنین مشاهده کنید

مشخصات فرگازی رومیزی دو سینی خوشپخت 

(با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به نوار ابزار