
کیک هویج و گردو
در فرگازی خانگی خوشپخت
🥕🥕🥕🥕🥕🥕
#موادلازم:
آرد :2 لیوان سر خالی
تخم مرغ : 4 عدد
شکر : 1 لیوان سر خالی
روغن مایع: 3 چهارم لیوان
دارچین :یک ونیم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: یک ونیم قاشق چایخوری
مغز گردو : نصف لیوان
وانیل : نوک قاشق چایخوری
نمک : نوک قاشق چایخوری
هویج ریز رنده شده : 2 لیوان سر خالی
#طرزتهیه :کیک هویج و گردو در فر خانگی خوش پخت🥕🥕🥕🥕🥕🥕

برای شروع پخت بعد از این که همه مواد رو کنار دستتون آماده کردیدشعله پایین فر خانگی خوش پخت رو روشن کنید(با حرارت متوسط کمی بیشتر)
ابتدا تخم مرغ ، شکر و وانیل را با همزن به خوبی هم بزنید تا کاملا تغییر رنگ دهد و رنگ آن رو شن شود . توجه داشته باشید که این مرحله در بافت کیک اهمیت زیادی دارد.
سپس روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط نمایید .
آرد ، بیکینگ پودر ، دارچین و نمک را با هم الک نموده ودر چند مرحله به مخلوط اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید . هم زدن در حدی باشد که آرد گلوله نشود و مخلوط ما یکدست شود ، توجه داشته باشید که هم زدن زیاد باعث سفت شدن کیک می شود .
حالا هویج رنده شده و گردوی خرد شده را اضافه نمایید و مخلوط کنید.

مواد کیک را داخل قالبی که چرب نموده و آرد پاشی کرده اید بریزید ودر فر خانگی خوش پخت که از قبل گرم نموده اید قرار دهید برای اندازه شعله از تصویر کمک بگیرید مدت پخت 45 تا 60 دقیقه است که بستگی به اندازه شعله دارد می توانید از پخت آن با یک خلال دندان مطمئن شوید .
کیک هویج و گردوی ما آماده شد آن را در ظرفی مناسب قرار داده و نوش جان نمایید .🥕🥕🥕🥕

❤️❤️کانال آشپزی خوش پخت
بهترین را برای شما می خواهد❤️❤️
موارد زیر را از دست ندهید !

(با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید)