کیک اسفناج درفرگازی خوشپخت

کیک اسفناج
کیک اسفناج

 

کیک اسفناج

در فرگازی خانگی خوشپخت

🌺🌺🌺🌺🌺🌺
#مواد لازم :
روغن مایع: 1 پیمانه
پوره اسفناج: 1 پیمانه حدود 250 گرم
آرد : 2ونیم پیمانه
تخم مرغ: 4 عدد شیر:1پیمانه
شکر : 1ونیم پیمانه
بیکینگ پودر: 1ونیم قاشق چایخوری
وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری
طرزتهیه :

کیک اسفناج
کیک اسفناج

ابتدا پوره اسفناج را تهیه می کنیم. نیم کیلو از برگهای جوان اسفناج را تمیز کرده ایم را در یک تابه می گذاریم البته بدون آب تا بپزد اسفناج خودش به اندازه کافی آب می اندازد بعد از این که آب اسفناج کامل کشیده شد در مخلوط کن یا غذا ساز میکسش میکنیم تادبه شکل پوره در آید و می گذاریم تا خنک شوددر این میان شروع به مخلوط کردن مواد کیک می‌کنیم.
روشن کردن تنور یادتون نره حتما روشن کنید تا داغ شود.
تخم مرغ ها را شکسته وبا شکر مخلوط می کنیم و هم میزنیم تا به رنگ کرم در آید بعد اسفناج را اضافه کرده و هم میزنیم تا پوره خوب مخلوط شود بعد شیر را اضافه کرده مخلوط کنید سپس روغن مایع را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم در ظرف خشکی آرد و بیکینگ پودر را 3 بار با هم الک می کنیم وسپس به مایع کیکمون اضافه می کنیم وبا لیسک یا قاشق هم میزنیم قالب را چرب کرده مواد را داخل قالب ریخته و

کیک اسفناج
کیک اسفناج

در فرخوشپخت که داغ شده می گذاریم مدت پخت 50 تا 60 دقیقه است .

فرگازی خانگی
فرگازی خانگی

اگر دوست داشتید روی کیک هم طلایی شود شعله بالارا 5 دقیقه آخرروشن کنید .🌺

‼️نکته: هرگز در 20 دقیقه اول پخت کیک در تنور را باز نکنید چون پف کیک می خوابد ….

 

منبع :کانال آشپزی خوش پخت

کیک اسفناج
کیک اسفناج

همچنین مطالعه کنید!

فرگازی تک سینی دارای صفحه 35cm خوشپخت مناسب برای پخت انواع شیرینی کیک کلوچه پیتزا و نان. 

 

فرگازی خانگی

فرگازی خانگی

 

(با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید) 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به نوار ابزار