کیک اسفنجی ❤️💙💛
این کیک اسفنجی چند خصوصیت خیلی خوب داره از جمله :
💙خیلی خیلی پف میکنه .
💛فقط احتیاج به 4 تا تخم مرغ داره .
❤️زرده از سفیده جدانمیشه وواسه همین خیلی راحت وبی دردسر درست میشه .
💚خیلی لطیف و نرمه .
💜کیک خیلی بافتش سبکه.
🧡پایه کیک خیلی خوبی واسه کیک های تولد مهمونی و عروسی هست .
❗️اما یه نکته مهم تو درست کردن این کیک هست اینه که باید مواد خیلی خوب با هم مخلوط شوند . اگه دیدیم کیکمون خوب پف نکرد علتش میتونه خوب مخلوط نکردن باشه یا اگه خیلی هم بزنید در نهایت با یه کیک سنگین زمخت رو برو هستیم که همه زحمتمون به باد رفته .
#مواد لازم :
تخم مرغ :4 عدد. هم دمای اتاق
شکر :2 پیمانه
وانیل :1 قاشق چایخوری
شیر :1 پیمانه
کره : یک چهارم پیمانه
آرد :2 پیمانه
بیکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
#طرزتهیه: 💙فر خانگی خوش پخت💙
قبل ازآماده کردن کیک باید همه مواد کیک رو اندازه بگیریم تا آماده کنار دستمون باشه چون ما باید خیلی سریع کارمون رو انجام بدیم تا اون حبابهایی که ایجاد شده تو مایع کیک از بین نره یعنی قبل از شروع کار قالبمون رو آماده می کنیم ، مواد رو اندازه گیری می کنیم ، همه چی آماده برای شروع .
در اول کار فر خانگی خوش پخت رو با حرارت متوسط روشن می کنیم تا داغ بشه.
مواد خشکمون رو مثل آرد ، بیکینگ پودر و نمک رو خوب با هم قاطی میکنیم ویه دور الک می کنیم.
تخم مرغها را به مدت 4 دقیقه با درجه متوسط همزن برقی هم میزنیم دقت کنید که نباید کمتر از 4 دقیقه بشه این مرحله جزوه مراحل مهم این کیکه.
اگر با همزن دستی این کار رو میکنید باید مداوم به مدت 6 دقیقه هم بزنید.
بعد از 4 دقیقه همزدن تخم مرغمون رنگش کرمی میشه وکمی پف کرده ، شکر رو اضافه می کنیم وباز هم میزنیم به مدت 5 دقیقه با همزن برقی (با همزن دستی 8 دقیقه هم میزنیم).
بعد از این مدت یه کرم پفی وکرم رنگ خواهیم داشت .
شیر و کره رو روی اجاق گاز میزاریم تا با هم مخلوط شوند کره آب بشه اما حواستون باشه نباید شیر بجوش بیاد همین که کره آب شد کافیه .
مخلوط آرد رو اضافه می کنیم وبا دور کند به مدت چند ثانیه هم میزنیم تا آرد با کرممون مخلوط بشه .
مخلوط شیر وکره که گرمه رو میریزیم وباز با دور کند هم میزنیم کمتر از یک دقیقه در حدی که موادمون یکدست بشه.
مخلوط مایع کیک رو میریزیم تو قالبی که از قبل روغن کاری و آرد پاشی کردیم یا کاغذ روغنی گذاشتیم .
میزاریم توی تنور داغ به مدت 30 تا 40 دقیقه ، تا 30 دقیقه اول در تنور رو به هیچ عنوان باز نکنید بعد از آن با یه خلال دندان چک کنید .
وقتی آماده شد میاریمش بیرون10 تا 15 دقیقه صبر میکنیم کیک تو قالب بمونه بعد کیک رو با یک چاقو از لبه های قالب جدا می کنیم واز قالب بیرون می آوریم . سعی نکنید کیکو برش بزنید تا زمانی که کاملا خنک نشده . کیک اسفنجی رو همیشه با تیزترین چاقویی که داریم برش میزنیم .
وقتی سرد شد با سلیقه خودتون تزئین کنید . ……….نوش جان ………..
منبع
🌺🌺کانال آشپزی خوش پخت🌺🌺
(با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید)