کیک یزدی
در فرگازی خانگی تک سینی دارای جوجه گردان و فندک برقی خوشپخت
کیک یزدی یکی از انواع شیرینی های سنتی استان یزده؛ که طرفدارهای زیادی داره .هر کجای ایران که باشین می تونین این کیک خوشمزه را در منزل درست کنین واز طعم بینظیرش لذت ببرین .
در این بخش از آموزش آشپزی خوش پخت با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک یزدی سنتی را به شما آموزش بدیم.
#مواد لازم برای تهیه کیک یزدی🎀🎀
تخم مرغ:3 عدد
شکر : 1 ونیم پیمانه
شیر :1 پیمانه
روغن جامد:1 پیمانه
آرد :3 پیمانه
پودر هل : نصف قاشق چایخوری
گلاب : 3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین: 1 قاشق چایخوری
خمیر مایه : 1 قاشق چایخوری
کنجد برای روی کیک یزدی به مقدار لازم
#طرزتهیه: 🎀🎀🎀
گلاب را روی حرارت ولرم میکنیم توی ظرفی که فلزی نباشه می ریزیم بعد خمیر مایه رو با نصف قاشق چایخوری شکر بهش اضافه می کنیم. روی آن را می پوشانیم وحدود 10 دقیقه می گذاریم یه جای گرم تا به عمل بیاد .
الان شعله پایین تنور رو با حرارت متوسط روشن کنید تا داغ شود.
تخم مرغ وشکر وهل رو با همزن خوب هم میزنیم بعد روغن در حد مخلوط شدن هم بزنید سپس شیر رو اضافه می کنیم و کاملا هم میزنیم. بعد خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه می کنیم وبا همزن هم میزنیم . آرد ، بیکینگ پودر و جوش شیرین رو با هم الک می کنیم در دو مرحله آرد را به مایه کیک یزدی اضافه می کنیم وبا لیسک در حد مخلوط شدن هم میزنیم ؛ کپسول های کیک یزدی رو میزاریم توی قالب نصفش رو از مایه پر میکنیم (چون خیلی پف میکنه) اگه دوست داشتید روی کیک شما مثل کیک من کله قندی شه نوک چاقو رو هر دفعه به روغن مایع بزنید ویک + وسط مایه کیک یزدی بکشید سپس کنجد روش بپاشید .
سپس قالبها رو روی صفحه چدنی تنور خوش پخت قرار دهید شعله بالا و پایین همزمان باید روشن باشد مدت پخت 20 تا 25 دقیقه میباشد. از تصویر برای میزان کردن شعله کمک بگیرید .
بعد از پخت کیک یزدی رو داخل ظرف در بسته بیرون یخچال نگه دارید …..
🎀🎀🎀 نوش جانتون 🎀🎀🎀
منبع :
🌺🌺کانال آشپزی خوش پخت🌺🌺
https://telegram.me/KHOSHPOKHTkitchen
لطفا جهت مشاهده مشخصات این فرگازی با کیفیت روی لینک زیر کلیک نمایید.
(با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید)