شیرینی قرابیه ارده
#مواد لازم:
ارده : 1 پیمانه
پودر قند : 50 گرم
روغن مایع: 80 گرم
آرد : 4 پیمانه
به جای پیمانه می تونید از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید
برای روی قرابیه : هسته زرد آلو ، بادام یا گردو.
#طرزتهیه🎀قرابیه ارده خوش پخت🎀
تمام مواد را با هم مخلوط کرده آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست بیاد (ممکن است آرد کمتری استفاده شود وقتی خمیر قرابیه به دست نچسبید دیگه آرد نزنید .)
شعله پایین تنور رو روشن کنید تا داغ بشه .
توپهای کوچکی درست می کنیم و هسته زرد آلو یا .. به صورت ایستاده روی قرابیه میزاریم . بعد در تنور از قبل گرم شده می پزیم شعله بالا و پایین همزمان باید روشن باشد اندازه شعله بالا خیلی پایین باشد . وقتی قرابیه شروع به ترک خوردن کرد یعنی پخته ؛ حدودا 15 تا 20 دقیقه زمان میبرد .
میتونید روی قرابیه چیزی نزارین بعد از پخت وسرد شدن پودر قند بپاشید .
🎀🎀🎀🎀نوش جانتون 🎀🎀🎀🎀
🌺🌺کانال آشپزی خوش پخت🌺🌺
https://telegram.me/KHOSHPOKHTkitchen
(با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید)