آموزش پخت شیرینی صدفی در فرگازی خانگی خوشپخت

شیرینی صدفی
شیرینی صدفی

شیرینی صدفی

مواد لازم :
تخم مرغ: 1عدد
شیر: سه چهارم پیمانه
ماست:سه چهارم پیمانه
روغن مایع:سه چهارم پیمانه
سرکه: 1 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر:2 قاشق چایخوری
آرد به مقدار لازم تقریبا 5 پیمانه
گردو ریز خرد شده:1 پیمانه
کره آب شده: 100 گرم
نشاسته : به مقدار لازم
#برای شربت :
شکر: 3 پیمانه
آب : 3 پیمانه
#طرزتهیه:🏵🏵Khosh pokht🏵🏵

شیرینی صدفی
شیرینی صدفی

ابتدا تخم مرغ و شیروماست رو هم بزنید سرکه و روغن مایع رو اضافه کنید وآرد رو به همراه بیکینگ پودر کم کم مخلوط مواد کنید اگر خمیر چسبناک بود مقدار کمی آرد اضافه کنید.
خمیر رو ورز بدید تا یکدست بشه
حالا خمیر رو به تکه های کوچیک تقسیم کنید . گولوله هایی اندازه نارنگی جدا کنید تقریبا 14_13 تا خمیر میشه .
روی میزرو نشاسته بپاشید وخمیرها رو دونه دونه با کمک وردنه به اندازه یک بشقاب باز کنید.
حتما” از نشاسته استفاده کنید چون نشاسته هست که باعث میشه خمیر این شیرینی لایه لایه در بیاد بعد از باز کردن هر خمیر اونها رو روی هم قرار بدید لا به لای هر خمیرمقدار خیلی کمی نشاسته بپاشید وبا دست پخش کنید(زیاد نریزید). بعد از اتمام همه خمیر.
همه‌ی خمیرهایی رو که روی هم چیده بودید رو با کمک وردنه نازک باز کنید تا یک خمیر بزرگ بدست بیاد.
حالاخمیر رو از یک طرف شروع کنید رول کنید وبا کمک یک چاقوی تیز و سر صاف(دندانه دار نباشه)برش بزنید برشهایی به سایز یک سانت اگر ضخیم درست کنید شیرینی هاتون خوب در نمیادسعی کنید نازک برش بدید

شیرینی صدفی
شیرینی صدفی

♨️تنور رو روشن کنید تا داغ شود♨️
بعد هر برش رو بزارید کف دستتون وبا دست دیگه کمی فشارش بدیدوداخلش گردوی خرد شده بزارید ولبه های خمیر رو به هم برسونید وداخل سینی بچینید بعد از تمام شدن همه خمیرها روی خمیر ها رو کره آب شده بزنید سعی کنید خساست به خرج ندید در مورد کره چون باعث میشه شیرینی تردتر ورنگش طلایی تر بشه و اینکه باعث لایه لایه شدن شیرینی میشه بعد سینی رو داخل تنور که داغ شده بزارید

شیرینی صدفی
شیرینی صدفی

به مدت 30 تا 40 دقیقه 10 دقیقه آخر شعله بالا رو روشن کنید تا روی شیرینی هامون کمی طلایی بشه . بعداز پخت همینکه از تنور در آوردید بیرون شربت را روی شیرینی ها بریزید .
شربت باید خنک وشیرینی ها داغ داغ باشن.
برای شربت شکر وآب رو بزارید روی گاز تا بجوش بیاد وکمی غلیظ بشه بعد 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه بریزید توش واز روی حرارت بردارید .
می تونید داخل شربت از زعفران_دارچین_هل یا هرچی که دوست دارید استفاده کنید من از زعفران استفاده کردم (می تونیدساده هم درست کنید)

شیرینی صدفی
شیرینی صدفی

…….نوش جان ……….

🏵🏵کانال آشپزی خوش پخت🏵🏵

https://telegram.me/KHOSHPOKHTkitchen

خوشپخت

 

خوشپخت

خوشپخت
خوشپخت

لطفا جهت مشاهده مشخصات این فرگازی خوشپخت روی لینک زیر کلیک نمایید. 

Khooshpookht.ir 

(با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید) 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به نوار ابزار