
اشترودل گوشت چرخ کرده وقارچ
موادلازم:
موادی که برای خمیر اشترودل احتیاج دارید :
خمیر مایه فوری : 2 قاشق غذاخوری
آب ولرم: دو سوم پیمانه
آرد : 4 پیمانه
ماست یا شیر : 2 قاشق غذاخوری
کره :100گرم
تخم مرغ:2 عدد
نمک :2 قاشق مرباخوری
شکر : 1 قاشق مربا خوری
#موادلازم برای تهیه داخل اشترودل :
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
پیاز خرد شده:1 عدد
قارچ خرد شده:500 گرم
جعفری خرد شده: 4 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای خرد شده: 1 عدد
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: 200 گرم
ادویه کاری : به مقدار لازم
آویشن :به میزان لازم
نمک ، فلفل، سیاه وقرمز وزردچوبه:به مقدار لازم
زرده تخم مرغ برای روی خمیر: 2 عدد
کنجد : مقداری برای تزئین
❤️اشترودل در فر خانگی خوش پخت❤️

برای تهیه خمیر ابتدا باید آب ولرم رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید وخمیر مایه فوری و شکر رو داخل اون بریزید با قاشق مخلوط کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه بمونه تا عمل بیاد پفکی شود .
درون تابه ای کره را روی حرارت قرار دهید واجازه دهید تا کره نرم شود وقتی خنک شد آن را به مخلوط آب و خمیر مایه اضافه کنید.
در یک کاسه ای دیگر تخم مرغ، نمک و ماست (یا شیر )رو با هم مخلوط کنید و به مواد بالا اضافه کنید وخوب با هم مخلوط کنید.
❤️ آرد را سه مرتبه الک کنید ❤️
آرد را کم کم اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر درست شود ؛ خمیر را مقداری ورز بدهید سپس روی آن را به روغن مایع آغشته کنید و در ظرفی قرار دهید در ظرف را با دستمال حوله ای بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود .
حالا نوبت آماده کردن مواد گوشتی اشترودل است .
پیاز خرد شده را با مقداری روغن در ماهی تابه روی حرارت متوسط قرار دهید تا طلایی شود وقتی سرخ شد گوشت چرخ شده رو اضافه کنید وتفت دهید همه ادویه ها به جز نمک رو اضافه کنید وتفت دهید قارچ خرد شده رو هم به مودا اضافه کنید وتفت دهید❤️حرارت را زیاد کنید تا قارچ ها آب نیندازد ❤️فلفل دلمه ای و رب را هم اضافه کنید وتفت دهید. جعفری ها رو که ساطوری کردید و نمک رو اضافه کنید در آخر پنیر پیتزا رو روی مواد بریزید تا پنیر درون مواد باز شود تابه را از روی حرارت بردارید.❤️
❤️فر خانگی خوش پخت رو روشن کنید تا داغ شود❤️
بعد از یک ساعت که به خمیر استراحت دادید مقداری از خمیر را روی سطح کار که کمی آرد پاشیدید قرار دهید با وردنه خمیر را به قطر نیم سانت پهن کنید اطراف خمیر را به صورت مورب با چاقو مثل شکل برش دهید از مواد گوشتی وسط خمیر بریزید وپخش کنید قسمت بالا وپایین خمیر را به سمت داخل مواد بیارین وسپس لبه های خمیر را روی مواد بیاورید روی خمیر را زرده تخم مرغ بمالید وکمی کنجد بپاشید
ودرون فر خانگی خوش پخت که یک ربع قبل روشن

کرده بودیم به مدت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید

10 دقیقه آخر شعله بالا رو روشن کنید تا روی اشترودل هم طلایی شود.

❤️اشترودل گوشت وقارچ شما آماده است نوش جان ❤️
منبع : کانال آشپزی خوش پخت
https://telegram.me/KHOSHPOKHTkitchen
همان طور که مشاهده فرمودید این اشترودل خوشمزه در فرگازی تک سینی دارای جوجه گردان و فندک برقی خوشپخت انجام شد. لطفا جهت مشاهده مشخصات این فر با کیفیت روی لینک زیر کلیک نمایید .
(با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید)