خانه / آشپزی خوشپخت / خوشپخت (شیرینی مربایی)

خوشپخت (شیرینی مربایی)

 

خوشپخت
خوشپخت

( فرهای گازی خوشپخت دارای ضمانت پخت میباشند) 

شیرینی مربایی
شیرینی مربایی در فر خانگی گالوانیزه با صفحه 50 سانتی خوش پخت

😍😍
#موادلازم :
کره دوغ گرفته وروغن جامدقنادی:150 گرم
پودر قند:80 گرم
آرد : 250 گرم
رنده پوست پرتقال: 1 قاشق سوپخوری
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
عسل :یک قاشق غذا خوری
نمک : چند پر(مابین دو انگشت)
مارمالاد یا فورودفیل: مقداری
خلال بادام، پودر پسته یا نارگیل :مقداری برای تزئین
عسل : مقداری برای تزئین
طرزتهیه :

خوشپخت
خوشپخت

گرفتن دوغ کره
ابتدا کره را روی شعله با حرارت ملایم گاز گذاشته وقتی شروع به قل زدن کرد به صدای جوشیدن و کف کردن آن دقت کنید صدای جوشیدن کره وقتی کم شد وشروع به رنگ عوض کردن کردسریع از روی حرارت بردارید تا نسوزد واز طوری رد کنید حدودا 5 دقیقه طول میکشه
بزارید یخچال تا سرد شود سپس کره را وزن کنیدبرای شیرینی.
من 50 گرم کره و 100 گرم روغن جامد قنادی استفاده کردم .نصف به نصف هم می تونید استفاده کنید ولی همه رو کره نزنید .
حالا طرز تهیه شیرینی مربایی خوش پخت رو ادمه بدیم.😍
مخلوط کره وروغن رابا پودر قند با همزن برقی 5 دقیقه بزنید.
زرده ها را به همراه وانیل ورنده پوست پرتقال افزوده 2 تا 3 دقیقه دیگر بزنید تا سبک شود.

در این مرحله یک قاشق غذاخوری عسل رو اضافه کنیم به خاطر این که هم ماندگاری بیشتری داشته باشه وهم اینکه رنگش کمی طلایی شه اگر اضافه نکنید روی شیرین ها بعد از پخت سفید میمونه.
عسل رو هم مخلوط که کردیم آرد ونمک رو اضافه کنید .آرد رو کم کم بریزید ، خمیر خیلی کم یه کوچولو حالت چسبناک داره زیاد هم ورز ندید .
خمیر رو نیم ساعت بزارید یخچال تا کمی خودش رو بگیره؛

خوشپخت
خوشپخت

سپس لای دوتا کاغذ روغنی که روش خیلی کم آرد پاشیدیم خمیر رو با کمک وردنه بین دو کاغذ باز می کنیم به قطر 2 میلی متر قالب را ابتدا به آرد زده بعد قالب بزنید وداخل سینی فر خانگی خوش پخت بچینید.

خوشپخت
خوشپخت

یادتون باشه اضافه خمیر رو زیاد ورز ندید با نوک انگشت جمع کنید ولای کاغذ بزارید .با ودرنه دوباره صاف کنید و قالب بزنید بعد از قالب زدن با کمک کاغذ روغنی خمیر را بردارید .
نصف خمیرهای قالب زده رو داخل سینی قالب بزنید تا سوراخ شوندکه تیکه روی شیرینی ها می شود.
شعله پایین فر خانگی خوش پخت رویک ربع جلوتر با حرارت متوسط روشن کنید تاداغ شود .
سینی را داخل فر خانگی خوش پخت بزارید تا بپزه به مدت 20 تا 25 دقیقه اندازه بلندی شعله حدودا نیم سانت است از فیلم هم کمک بگیرید.

 

برای فرهای خانگی خوش پخت که دماسنج دارند دمای داخل فر 150 درجه برسه .
بعد از سرد شدن تیکه روی شیرینی رو با قلمو عسل بزنید بعد با پورد نارگیل یا پسته تزئین کنید سپس با شکلات آب شده روش خط بندازید ، تیکه زیری رو هم مارمالاد ویا فورودفیل رو توی قیف بریزید وروی شیرینی ها بریزید بعد تیکه رو رو بزارید روش …….نوش جانتون…….
#نکته:
1_خمیر این شیرینی نیاز به ورز دادن ندارد چون روغن میندازه.
2_خلال بادام که برای تزئین استفاده می شود رو حتما تُست کنیم بعد روی شیرینی بریزیم.
3_اگر از کنجد برای تزئین روی شیرینی استفاده می کنید روی شیرینی هایی که می خواهید رو قرار دهید قبل از پخت بریزید.

 

عضویت در کانال👇👇👇


https://t.me/KHOSHPOKHTkitchen

 

لطفا جهت مشاهده مشخصات و قیمت این فر با کیفیت رو لینک زیر کلیک نمایید.

https://khooshpookht.ir

(با آشپزی در فرهای خانگی خوشپخت لذت ببرید) 

همچنین ببینید

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی ( کوفته حسن پاشا)

  آموزش آشپزی  خوشپخت کوفته حسن پاشا کوفته حسن پاشا در فر خانگی خوش پخت👌👌👌 …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به نوارابزار