خوشپخت (نان چایی)

خوشپخت
خوشپخت

نان چای

☕️☕️☕️

نان چایی در فر طرح توستر خوش پخت
#موادلازم :
آرد : 450 گرم
چای ولرم : یک دوم پیمانه
آب ولرم : یک چهارم پیمانه
شیر ولرم : یک دوم پیمانه

خیمرمایه: 10گرم

کره ذوب شده:2 قاشق سوپخوری معادل 40 گرم
شکر:2 قاشق سوپخوری معادل 24 گرم
نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
کشمش : 50 گرم(در آرد غلطانده شود)
مربای پوست پرتقال: 25 گرم (شهدش رو جدا کنید )
شیر برای رومال : مقداری
آرد برای رومال :مقداری

مربای پوست پرتقال
یکی از مرباهای پر طرفدار و خوش طعم است .
#موادلازم :
شکر : نیم کیلو
پوست پرتقال: 200 گرم
آبلیمو : 1 قاشق سوپخوری
آب : 2 لیوان
#طرزتهیه مربای پوست پرتقال🍊🍊🍊

خوشپخت
خوشپخت

 

قسمت سفیدی های پوست پرتقال را جدا کرده و خلال می‌کنیم.
پوست پرتقال ها را در آب جوش (دقت کنید حتما تو آبی که قل قل میکنه ) ریخته و اجازه میدهیم 15 دقیقه داخل آب بجوشه وبعد آبکش می کنیم .
این مرحله را کلا 3 بار تکرار می‌کنیم و هر بار داخل آب جوش 15 دقیقه بماند تا بپزد و در عین حال تلخی آن از بین برود.
شکر را با آب حل کرده وروی حرارت می گذاریم تا قوام بیاد.
بعد پوست پرتقال ها و آبلیمو را اضافه کرده و میگذاریم نیم ساعت روی حرارت بماند بعد از اتمام پخت یه دستمال روی قابلمه می‌کشیم (از در قابلمه استفاده نکنید)و اجازه میدهیم 24 ساعت در دمای اتاق بماند .
KHOSHPOKHTkitchen
خوب مربا که آماد شد حالا بریم خمیر نون چایی رو درست کنیم ☺️

طرزتهیه نان چای در فر خانگی خوش پخت

خوشپخت
خوشپخت

ابتدا آب ولرم و خمیر مایه و یک قاشق چایخوری از شکر را با هم مخلوط می کنیم 10 دقیقه استراحت دهید تا پف کنه وقتی دیدید پف کرد یعنی خمیر مایه سالمه بعد به آن شیر +چای +کره آب شده و باقی مانده شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کرده و با لیسک هم بزنید تا زمانی که خمیر تقریبا سفتی شود بعدکشمش و مربای پوست پرتقال را اضافه کرده و مخلوط کنید خمیر رو رو یه سطح صاف که آرد پاشی شده بزارید تا جایی که لازم داره آرد بزنید خمیر باید کمی چسبندگی داشته باشه تو فیلم دقیقاً نشون داده شده

خوشپخت
خوشپخت

اگر آردش زیاد شه نونتون هم خشک وسفت میشه ، خمیر رو 5 دقیقه ورز دهید بعد تو یه ظرف به مدت نیم ساعت در جای گرم استراحت دهید (تا زمانی که حجم خمیر دو برابر شه اگه جاش سرد باشه بیشتر طول میکشه ).

خوشپخت
خوشپخت

خمیر را بعد از حجم گرفتن به چانه های 100 گرمی تقسیم کنید ودر سینی چرب شد با فاصله بچینید و یه پارچه نمناک روی خمیرها بندازید؛ استراحت دوم که نیم ساعت است را می دهیم .
یک ربع جلوتر فر خانگی #خوشپخت را با حرارت متوسط روشن کنید فقط شعله پایین.
استراحت دوم که تموم شد روی خمیر نان رو رومال کنید می توانید شما ابتدا شیر را با برس کشیده بعد روش با الک آرد بپاشید وهم می توانید. مخلوط زرده تخم مرغ+شیر+زعفران+ کمی روغن مایع رو بکشید ؛ من هر دو رو انجام دادم .

خوشپخت
خوشپخت

بعد از رو مال داخل فر خانگی خوش پخت که از قبل داغ کردیم می گذاریم مدت پخت 20 تا 25 دقیقه با شعله پایین سپس شعله بالا رو هم روشن کنید تا زمانی که روی نانها یا رنگ عوض کنه ویا طلایی شه حدود 10 دقیقه زمان میبره .
از تصاویر وفیلم کمک بگیرید .

این نان چای خوش عطر وخوش طعم رو درست کنید و همراه چایی کنار خانواده لذت ببرید .🌸

خوشپخت
خوشپخت

من دو برابر این دستور رو درست کردم 😉

لطفا جهت مشاهده موارد بیشتر به کانال آشپزی خوشپخت مراجعه فرمایید.

عضویت در کانال👇👇👇

https://t.me/KHOSHPOKHTkitchen

 

 

خوشپخت

فرگازی خانگی

(با آشپزی در فرهای خانگی خوشپخت لذت ببرید) 

2 دیدگاه

  1. سلام
    در دستور نان چایی مقدار خمیر مایه گفته نشده!!! در کانال تلگرام هم همینطوره! لطفا اصلاح کنید.
    تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به نوار ابزار