
امروز با ران مرغ بریان ترکی در خدمتتون هستیم 🍗🍗🍗
مواد لازم جهت تهیه این غذای خوشمزه در فر خانگی خوشپخت؛
ران مرغ پوست کنده :۳عدد
آب لیمو ترش تازه :۳ قاشق غذاخوری
ماست کم چرب :۱ پیمانه
سیر:۱حبه درشت
زنجبیل آسیاب شده :۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا :۲ قاشق غذاخوری
نعنای خشک :۱/۲ قاشق چایخوری
نمک :۱/۲ قاشق چایخوری
کره و زعفران دم کرده به مقدار لازم
طرزتهیه این غذای خوشمزه :

ران مرغ را با آب لیمو ترش تازه مخلوط باهم مخلوط میکنیم.
در کاسه ای دیگر ماست را می ریزیم و سیر را له میکنیم و به آن می افزاییم.
زنجبیل، پاپریکا ،نعنای خشک و نمک را به آنها اضافه می کنیم و با همزن دستی کاملا مخلوط میکنیم.
مخلوط ماست را روی مرغ ها میریزیم و آن را در این مواد می خوابانیم. روی ظرف رابا پلاستیک (سلفون) میپوشانیم و آنرا به مدت حداقل ۱ساعت و حداکثر ۴۲ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملا مزه دار شود .
ابتدا فرگازی خوشپخت را روشن میکنیم تا گرم شود.
ظرف مناسبی را در داخل فر خانگی خوشپخت روی چدن قراردهید تا داغ شود (ظرف خالی).
مرغ هارا پس از مزه دارشدن از مایع خارج میکنیم واضافه مایه را از مرغ ها می گیریم و آنها را روی ظرف داغ شده میچینیم و درون فرخوشپخت قرار میدهیم ،

هر دو شعله را همزمان روشن کنید و پس از حدود ۲۵ دقیقه که سطح مرغ ها کمی برشته شد، روی مرغ ها کره و زعفران دم کرده مالیده و دمای فرگازی خوشپخت را کمی کاهش می دهیم

حدود۲۰تا۲۵ دقیقه دیگه هم طول می کشد تامرغ
آبدار و مغزپخت شود.

سپس مرغ را از فر خانگی خوشپخت خارج کرده و داغ سرو کنید.

همان طور که مشاهده فرمودید این غذای خوشمزه در فرگازی تمام استیل تک سینی دارای جوجه گردان و فندک خوشپخت پخته شد.
لطفا جهت مشاهده مشخصات وقیمت این فر باکیفیت روی لینک زیر کلیک نمایید.
(با آشپزی در فرهای گازی خوشپخت لذت ببرید)