خانه / آشپزی خوشپخت / خوشپخت (پیتزا کالزونه در فر خانگی)

خوشپخت (پیتزا کالزونه در فر خانگی)

فرگازی خوشپخت
خوشپخت

پیتزا کالزونه

در فرگازی خانگی خوشپخت

🍕
#موادلازم برای خمیر
آرد :1 پیمانه + 3 چهارم پیمانه
آب ولرم : نصف پیمانه + 1 پنجم پیمانه
نمک : نصف قاشق مرباخوری
روغن زیتون یا مایع : 1 قاشق غذاخوری
شکر : 1 قاشق مربا خوری
خمیر مایه :1 قاشق مربا خوری
#موادمیانی🔻
سوسیس :حدود 200 گرم سرخ شده
فلفل دلمه ای:1 عدد خرد و تفت داده شده
قارچ: ورقه وتفت داده شده
پنیر پیتزا : 150 گرم
سس گوجه ، فلفل سیاه ، آویشن: به مقدار لازم

خوشپخت
خوشپخت

♨️ طرز تهیه:
خمیر مایه وشکر رو مخلوط و یک پنجم پیمانه آب گرم رو بهش اضافه وروش رو بپوشانید ده دقیقه بمونه عمل بیاد.
بعد خمیر مایه عمل اومده ، باقی آب گرم، نمک و روغن رو مخلوط و کل آرد رو بهش اضافه مخلوط کنید ، به مدت ده دقیقه ورز بدین اگر دیدین چسبندگی خمیر زیاده در حین ورز دادن کمی آرد زیر خمیر بپاشید حالا ظرف رو چرب کنید و خمیر رو داخلش بزاریدو روش رو چرب کنید و بانایلون پوشونده یک ساعت در جای گرم بزارید تا حجیم بشه.

خوشپخت

حالا مواد میانی ، هر کدوم رو جداگانه تفت بدید من به قارچهام کمی نمک و زردچوبه وفلفل هم زدم تا مزه دار شه بعد همه رو با هم مخلوط کردم .
بعد از این مدت که خمیر استراحت کرد پف خمیر و بگیرید و خمیر رو به قسمتهای مساوی تقسیم کنید هر چی به قسمتهای بیشتری تقسیم کنید سایز پیتزا کوچیکتر میشه.( چون من دو برابر این دستور درست کرده بودم به هشت تقسیم کردم)

خوشپخت

حالا هر قسمت رو با وردنه به شکل بیضی وبه ضخامت یک سانت باز کنید ، از مواد میانی وسط خمیر بزارید و روشون پنیر پیتزا، فلفل و آویشن بپاشد وکمی سس قرمز روی مواد بریزید ،
سپس با یک قلمو لبه ی خمیر رو کمی با آب مرطوب کنید و لبه های خمیر رو از طول روی هم قرار بدین و خوب ببندید سپس در سینی فر خانگی خوش پخت که کمی چرب کردین بزارید . اگر کاغذ روغنی استفاده می‌کنید چربش کنید .
حالا روشو با نایلون بپوشانید و بزارید حتما نیم ساعت استراحت کنه و کمی پف کنه.
سپس روشون رو با قلمو زرده تخم مرغ که کمی وانیل و روغن زده شده بمالید بعد مطابق با عکس با یک تیغ روشون برش های عرضی بزنید و کنجد بپاشید.
فر خانگی خوش پخت رو یک ربع جلوتر روشن کنید تا داغ شود .

فرگازی خانگی خوشپخت

سینی رو داخل فر خانگی بزارید 20 دقیقه اول شعله پایین وسپس 10 دقیقه آخر شعله بالا رو هم روشن کنید مدت پخت 30 دقیقه است .

فرگازی خانگی خوشپخت

زیاد نزارید داخل فر خانگی بمونه چون خشک میشه ، اگر زیاد موند و کمی خشک شد می تونید داخل نایلون بزارید تا حین خنک شدن نرم هم بشه.

……………..نوش جان ……………….

این همان طور که مشاهده فرمودید در

فر گازی تمام استیل تک سینی دارای جوجه گردان و فندک برقی خوشپخت

انجام شدِ که شما هم میتونید جهت مشاهده مشخصات و قیمت این فر رو لینک زیر کلیک فرمایید.

https://khooshpookht.ir

خوشپخت
خوشپخت

 

(با آشپزی در فرهای خانگی خوشپخت لذت ببرید) 

 

همچنین ببینید

آموزش آشپزی

آموزش آشپزی ( کوفته حسن پاشا)

  آموزش آشپزی  خوشپخت کوفته حسن پاشا کوفته حسن پاشا در فر خانگی خوش پخت👌👌👌 …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

رفتن به نوارابزار